18.12.2011

Vesti bune pentru soferi, Ford parcheaza singur!

Dealerul bacauan Tiriac Auto Bacau a organizat joi seara o intalnire cu  reprezentantii media din Bacau. Dupa o scurta prezentare teoretica a noilor tehnologii FORD, au urmat probele practice, care s-au desfasurat sub forma unui concurs. Din fericire am obtinut ce-am dorit. Mascota si accesoriile ford, clasandu-ma pe locul 3.


Pe locul 2 a fost , Sandu Floarea de la Ghidul Bacaului, castigand o revizie la masina, si pe 1, Gabriel Dragan (7 Seri-Media Gab) , ce a plecat acasa cu cheile unui Ford, pe care il va conduce acest weekend.

Am ramas impresionat de noile tehnologii de pe Ford Fiesta si Ford Focus, avand in vedere ca eram in masina si fara sa ating volanul, masina parca singura, poate sa franeze singura in caz de obstacol si tu nu franezi, sau tehnic vorbind:  asistenta la pornirea in rampa, Sistemul Active City Stop, camera vizualizare spate, cu ecran in oglinda retrovizoare, parbrizul incalzit Quickcleaner, Sistemul Start-Stop dar si tehnologiile care urmeaza a fi implementate in 2012. Pana la urma, toate acestea fac sofatul un lucru mai placut si mai comod.



Mai gasit fotografii pe Ziarul de Garda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin