31.12.2011

Flori in stil american - advertorial

Florile insotesc omul toata viata, incepand de la nastere, continuand cu aniversarile, nunta si terminand cu ultimul drum. Ele fac parte din viata noastra si ne infrumuseteaza zilele. De asta vara, in zona Parcului Catedralei, Floraria Clarisa este prezenta cu un stil aparte. Decoratiuni si aranjamete in stil American.

Anca, proprietara florariei, iubeste florile inca din copilarie. Desi destinul a impins-o spre o cariera in predatul matematicii, pasiunea din copilarie a decis pe moment, ca florile trebuie sa-i ocupe timpul. Cu studii de specialitate in AMERICA, Anca a decis sa ofere bucuriiile florilor in viata bacauanilor.


A incercat cat a putut de mult sa aduca influentele de peste ocean. In primul rand, acolo florile sunt mai accesibile din punct de vedere economic si exista o cultura a aranjamentului floral, pe care s-a si specializat.  Florile chiar fac parte din peisajul fiecarui loc, magazin, casa sau scoala. Exista o adevarata industrie a curieratului de flori care a inceput si la noi sa prinda curaj.

Pentru alte detalii puteti accesa Florariaclarisa.ro sau trageti o fuga pana la fata locului.
aaa...are si facebook...

Un comentariu:

LinkWithin