15.12.2011

RANGE ROVER EVOQUE - lansare oficiala la restaurant

 Miercuri seara, la Restaurantul Olive Garden din centrul orasului, s-a lansat RANGE ROVER EVOQUE. Cele 2 masini instalate cu greu in restaurant, au reusit sa impresionez publicul prin eleganta lor dar si prin spectacolul oferit de catre dansatori, muzica si efecte de lumini. Nici "pantera neagra " instala in fata restaurantului nu s-a lasat mai prejos si ornata ca de sarbatoare, a stralucit in lumina noptii.

Range Rover Evoque este şi cel mai mic, usor şi eficient Range Rover produs vreodată. Maşina poate fi configurată cu sofisticatul sistem Adaptive Dynamics ce foloseşte cel mai performant sistem de suspensii MagneRideTM pentru a oferi un nivel superior de siguranţă, agilitate şi manevrabilitate pe şosea.

Distribuitorul  Ţiriac Auto Bacău, parte a Ţiriac Holdings, anunta ca Range Rover Evoque este primul autovehicul născut din mediul pentru care a fost creat, înglobând luxul, tehnologia şi arta urbană aşa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum. Evoque este maşina care se potriveşte perfect oricărui peisaj, de la structuri ultramoderne, zone rezidenţiale, clădiri de epocă şi până la cartiere industriale pline de grafitti-uri, fiind o prezenţă unică în orice context urban.

Preţul de pornire al noului model Range Rover Evoque este de 28.890 Euro (fără TVA), pentru versiunea Evoque 2.2 l, eD4 ,150 CP, Pure, cinci uşi.

Lansare :

Range Rover Evoque este disponibil în două variante de caroserie: coupe şi cinci uşi, şi doua versiuni de
motorizare: 2.2l D (150CP si 190CP) si 2.0l (240CP). La interior posibilităţile de personalizare sunt multiple, acesta putând fi configurat în funcţie de personalitatea fiecărui client. Unic în segmentul SUV compact, Range Rover Evoque permite clienţilor să-şi aleagă un interior generos, tapiţat cu cea mai fină piele, cusută cu fir dublu, oferind o finisare de lux pe aproape toată suprafaţa bordului, scaune şi uşi. Pentru a evita o abordare tradiţională, Range Rover Evoque oferă clienţilor spre alegere trei teme de design: contemporanul “Pure”, elegantul “Prestige” şi sportivul “Dynamic”.

2 comentarii:

LinkWithin