16.07.2011

Prima ediție ”Bacău Streetball Challenge” este gata de start

Bacau Streetball Challenge 2011 este un proiect organizat de Surf the Earth Project (S.T.E.P.), o organizatie autonoma, apolitca, non-guvernamentala si non-profit in parteneriat cu Asociatia “Divanul AdBlog” Bacau.

Scopul major al turneului este de a deschide si indruma tinerii spre miscare si practicarea sportului intr-un cadru organizat, oferind o alternativa sanatoasa in ceea ce priveste petrecerea timpului liber.

Au inceput, oficial, inscrierile pentru “Bacau Streetball Challenge”. Toti cei care doresc sa se inscrie in competitie, o pot face pana la data de 4 august, direct pe site-ul oficial al evenimentului www.streetballchallenge.net, la sectiunea “Echipe”.

În cadrul turneului de streetball, pe langa activitatile destinate baschetului, participantii, prietenii acestora si
publicul spectator vor fi angrenati in diverse concursuri interactive, cum ar fi: concursul aruncarilor de 3 puncte, concursul de freestyle, concursul de Slam-dunk, Sarpele si altele.

Nu vor lipsi premii atractive, atat pentru castigatorii competitiei, cat si pentru publicul participant la eveniment. Urmariti in continuare site-ul nostru pentru detalii despre competitie si informatii utile privind inscrierea si desfasurarea evenimentului.

Vor exista doua categorii de varsta, “junior” – pentru toti cei pana in 18 ani si “senior” – pentru cei peste 18 ani. Toti cei care vor sa isi inscrie o echipa vor avea la dispozitie un formular special, in care vor completa numele echipei, numele jucatorilor si datele din cartea de identitate (daca au peste 14 ani), orasul din care provin, plus datele de contact ale capitanului de echipa desemnat, cel care va tine legatura cu organizatorii competitiei. In maxim o zi de la inscriere, echipa va fi validata si inscrisa pe site, la categoria “Echipe”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin