26.07.2011

A inceput numaratoarea inversa pentru turneul "Bacau Streetball Challenge"

Mai aveti la dispozitie 10 zile in care va puteti inscrie la turneul Bacau Streetball Challenge, ce va avea loc in perioada 6-7 august, pe terenul Colegiului National "Ferdinand I" din Bacau.

Exista doua categorii de varsta, "junior" - pana in 18 ani si "open" - la care pot participa persoane de orice varsta. De asemenea, echipele pot fi mixte, iar cele formate exclusiv din fete, pot participa la categoria "junior", indiferent de varsta. Inscrierile se fac pe pagina de internet a competitiei - www.streetballchallenge.net - la pagina "echipe", acolo unde exista un formular special. Dupa ce va inscrieti echipa, aceasta va fi afisata in sectiunea respectiva.


Chiar daca nu vreti sa participati in calitate de competitori, noi tot va asteptam pe teren, unde v-am pregatit
muzica, distractie si multe premii, la concursurile pentru public. Mai multe informatii gasiti pe situl competitiei www.streetballchallenge.net si pe pagina de facebook (Bacau Streetball Challenge).

Premiile sunt asigurate de sponsorii si partenerii nostri: Orange Romania, Ducati Bacau, Le Createur, Subway, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau, Grafit, Magic Ball, Sport Arena, Testamentul.ro si Visinel Balan. Turneul este organizat de asociatiile "Surf the Earth Project" - STEP Bacau si Divanul AdBlog, in parteneriat cu Consiliul Local si Primaria municipiului Bacau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin