28.07.2011

Monica Columbeanu a ajuns la tara - fotoreportaj din Bacau

La 30 de kilometri de Bacău, in comuna Racaciuni, am gasit-o pe Monica, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu. Era in curtea matusii sale cu un nepot in brate. Nu si-a mai vizitat rudele de aproximativ 9 ani. Alaturi de ea se afla si fetita ei, Irinuca dar si sora Ramona impreuna cu  tatal lor, Emil Gabor.

Mercedesul cu care sosise de la Bucuresti era parcat in fata casei iar vecinii o priveau de peste gard.

Daca nu o stiai de la televizor, puteai sa crezi ca e o fata din sat, imbaracata modest si cu un comportament inocent. A dus-o pe Irinuca la vecinii de peste drum, unde i-a aratat un pui de rata si au intrat impreuna in sura unde se odihnea vaca.  Dupa ce le-a oferit vecinilor o suma de bani si copiilor cateva dulciuri, au plecat cu totii.

La randul ei, Irinuca a socializat cu copiii de pe ulita.

Cu lacrimi in ochi, rudele si-au luat ramas bun de la familia Gabor, traind cu speranta ca se se va  mai intoarce. (Not)
cu nepotul in brate

 iesind din sura
 cu Irinuca



Irinuca socializeaza cu copiii din sat


 Ramona si Emil, sora si respectiv tatal
 pe ulita din sat

5 comentarii:

  1. ce teatru de 2 lei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mergeai tu asa linistit prin Racaciuni si pe neasteptate a aparut Monica, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca vrea sa arate ca n-a uitat de unde a plecat. E bine ca s-a intors pe meleagurlile copilariei, chiar si dupa 9 ani... Mai lipsea o scena in care Monica mulge vaca... Sunteti grozavi domnilor de la mass-media! Chiar era nevoie sa va tineti dupa fundul ei sau ati fost platiti pentru asta? Oricum, "urmarirea" e rusinoasa!...

    RăspundețiȘtergere
  4. a plecat de pe calea ferata de la ura si a ajuns mare vedeta

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin