05.07.2011

Premii pentru tinerii actori bacauani la “TEATRU FEST”

Trupa de teatru “PROSPERO” din Bacau a participat la festivalul national de teatru “TEATRU FEST” Baisoara Cluj intre 27 iunie-1 iulie 2011, cu spectacolul “Ingeri & gunoaie” dupa Samuel Beckett. Distributia : Alexandra Spataru si Radu Stoica, elevi clasa aXIa. Spectacolul a castigat locul III la categoria “Cel mai bun spectacol” si
locul III Radu Stoica, la categoria “Cel mai bun actor in rol principal”. Alexandra Spataru a fost nominalizata la categoria “Cea mai buna actrita”, si coloana sonora a spectacolului semnata de Gheorghe Balint a castigat locul I la categoria “Cea mai buna muzica” . Din trupa PROSPERO au mai facut parte Alexandra Pascu si Diana Tarus.

“La Baisoara am avut practic o repetitie generala a spectacolului “Ingeri & gunoaie”. Copiii mei, trupa PROSPERO, au repetat singuri (eu am lucrat un spectacol la un teatru din tara) pe un text foarte greu la care si actorii profesionisti, cu experienta, ar avea probleme. Sunt mandru de performanta lor si de premiile care le-au castigat. Pentru noi, trupa Prospero, vacanta va insemna tot ”munca” , repetitii si probabil spectacole – o stagiune estivala, in masura in care elevii mei vor fi in Bacau. Sper sa incepem repetitiile la noi spectacole : “Micul print” dupa Antoine de Saint Exupery, “Parfum de viata” – one woman show cu Alexandra Spataru, “Orasul mincinosilor” – spectacol de animatie (cu papusi), “Scaunele” de Eugene Ionesco …Ar mai fi cateva proiecte de spectacole, numai sa fim sanatosi si sa le putem “duce” pe toate spre public. Vom face auditii / un concurs pentru noi actori si actrite. De luni pana sambata putem fi gasiti la Palatul copiilor, intre orele 14.00-18.00.Informatii despre concursul de actori / actrite la telefon 0753 505090. Va steptam la / in trupa PROSPERO !!!” a declarat  Geo Balint.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin