16.05.2010

Bacaul citește pe 5 iunie !

 Săptămâna aceasta încep implicarea la un nou proiect in Bacau și anume"Lecturi Urbane". Inima Bacaului a fost desemnată de către Civika, pentru a organiza evenimentul.

Vino să citim împreună în Piața Tricolorului, vis-a-vis de Prefectura Bacău, sâmbătă, 5 iunie, la ora 14 și poți să faci parte din povestea dintre cărți și oameni care a cuprins toată țara!

Lecturi Urbane este un proiect de implicare socială ce are drept obiectiv principal încurajarea lecturii în spaţiile publice şi crearea unui nou model de a contribui la binele comunităţii.
Campania este iniţiată de voluntarii Civika.ro şi face parte dintr-un demers de îmblânzire a spaţiilor publice prin crearea de poveşti.

Cum spuneam mai sus. va trebui să merg la câteva instituții din Bacău,  pentru a cere sprijinul necesar, desfășurării proiectului. Deja Claudia a fost prin Colegiul National Vasile Alecsandri si a gasit un inceput de sprijin.

Primele editii s-au desfașurat la Bucuresti, în metrou.


Prima ediție in aer liber a fost la Brașov.



Fiecare carte contează și face o diferenţă! Fii alături la "Bacaul Citește" ! Fiecare liceu, școală sau instituție din Bacau ne poate ajuta prin amplasarea unei cutii pentru străngerea de cărți, care vor fi donate în data de 5 iunie. Cărțile trebuie să fie doar beletristică. (literatură, romane)

Hai să facem din ediția Bacău cea mai frumoasă ediție Lecturi Urbane de până acum!

Alte detalii: Link  Bacau citeste

Civika.ro este o platformă de initiativă socială independentă care reuneşte persoanele dispuse să doneze câteva ore pe lună proiectelor care urmăresc o schimbare în plan social. Activiştii Civika.ro iniţiază şi derulează proiecte în domenii ca Dezvoltare Urbană, Dezvoltare Rurală, Educaţie, Cultură şi Artă, Comunitate, Ecologie aplicată sau Sănătate.


Se citești și în:



Voi reveni cu detalii:

2 comentarii:

LinkWithin