13.07.2015

Petrecerea "Summer Waves" va face valuri printre tinerii băcăuani

Damean Events revine cu mult așteptatele petrecerile la piscină din Bacău și organizează sâmbătă, 18 iulie 2015, începând cu ora 20:00, la TNT Club Sport, cea de-a treia ediție a evenimentului „Summer Waves”.


 Tinerii băcăuani și nu numai sunt invitați să se distreze în jurul piscinelor TNT. Cei prezenți vor fi răsplătiți cu un punch gratis la intrare, numai bun pentru a-i introduce în atmosfera dance asigurată
de Kristofer și Patrick Madline, DJ-ii invitați ai evenimentului. Kristofer (Cristian Ghingheș) este cunoscut din punct de vedere muzical pentru emisiunea sa trance săptămânală "Unity in Diversity" de la Radio DEEA, dar și datorită pieselor lansate la case de discuri cunoscute din Europa (High Contrast, Silent Shore, Fraction). Cel mai notabil succes l-a înregistrat cu "Katana", piesă produsă alături de Mădălin Roșioru sub proiectul MKB, care i-a adus debutul în seturile cunoscutului DJ internațional Markus Schulz. De-a lungul ultimilor ani a împărțit scena cu nume precum Mr. Pit sau Snatt & Vix. Patrick Madline s-a făcut remarcat de curând pe scena electronică locală, reușind să întrețină cu brio atmosfera în mai multe locații din Bacău. Acesta va fi responsabil de prima parte a evenimentului, când participanții vor dansa pe ritmurile sale deep house înainte și după apusul soarelui.

Bilete în avans: 10 lei Bilete la intrare: 20 lei 

Bilete și rezervari la numerele de telefon: 0756514653, 0746833561 

Parteneri: Salon Adi Chirilă, Office Cafe și Pizza One Way Parteneri media: kristofer.ro, inimabacaului.ro, contrasens.com, lucyfer93, Adolescentamedia, dinbacau.com

Un comentariu:

  1. Deci abia astept, nu mai am rabdare pana atunci. Pretul biletului mi se pare destul de mic in comparatie cu nebunia care o sa fie. Abia astept!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin