19.02.2015

Consilierul local Ilie Bîrzu si-a prezentat raportul anual

Ilie Bîrzu și-a prezentat ieri și raportul de activitate pe 2014, obligație ce le revine tuturor aleșilor. A vrut sa fie un preambul la sedinta de consiliu local, ce a avut loc azi.


In calitate de preşedinte a comisiei pentru activităţi economico-financiare, buget şi investiţii, a explicat celor prezenti, proiectele de viitor. Doreste înființarea în Bacău a unei zone de promenadă,  cu pistă pentru bicicliști, pe malul drept al Bistriței, până la Lacul Bacău II.


Alaturi de dansul a fost, Liliana Bârgu, președinta Uniunii Arhitecților Bacau Neamt, care a explicat că zona poate fi pusa in valoare si siguranta prin cateva investitii. Ilie Bîrzu a mai propus să fie înfiinţat un „consiliu al seniorilor“ cu rol consultativ pe lângă Consiliul Local Bacău dar şi un concurs dedicat curăţeniei generale, la care să fie acordate premii în bani asociaţiilor de proprietari, care să fie folosiţi pentru înfrumuseţarea spaţiului public.

 Cel mai vechi consilier local a mai precizat ca sunt 20 de hectare de teren liber, lângă Cimitirul Sărata 2, în care s-ar putea promova parteneriatele public-private. Avand in vedere ca ducem lipsa de locuri de munca, trebuie create spaţii de producţie şi servicii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin