05.07.2014

“Valy Stoleru Band” (P)

Pe Valy l-am cunoscut mai bine la un matinal de la Impuls Tv, cand vorbeam de Monumentul Iubirii. Multa lume il stie pe Valy de la petreceri, cântă si este mereu pe transmis un mesaj pozitiv. Este un artist si este dedicat muncii lui.

“Valy Stoleru Band” e mereu prezenta la cele mai frumoase nunti si evenimente de suflet.

Valy a participat la numeroase turnee naționale ca membru al Școlii Vedetelor avându-i colegi pe Nadine, Adrian Despot(Vița de Vie), Călin Goia(Voltaj), Nico(HI-Q), Călin Geambasu, Mălina Olinescu. Are în activ și participări la toate festivalurile importante de muzică ușoară din țară.
Un nou show de exceptie cu Valy Stoleru Band (9)
A susținut concerte în aproape toate orasele țării ca solist în trupa Dr.Beat. În perioada 1998 – 2001 a
avut un contract cu Sony Music Media Services iar datorită colaborării cu casa de discuri a apărut un album de melodii sub titulatura “La mare, la soare”, pe CD și casetă audio.
Apariții TV: ATOMIC, MCM, MTV Romania, TVR, PRIMA, NATIONAL, ANTENA1, diverse posturi de radio.
Un nou show de exceptie cu Valy Stoleru Band (4)
În 2012 a colaborat cu Casa de discuri AnaSound, rezultând un album complet (CD ) de folclor sub bagheta maestrului Nicolae Botgros și a formației Lăutarii din Chișinău.
Tot în 2012 a fost prezentator și moderator la televiziunea IMPULS TV Bacău în cadrul matinalului ‘’Impulsul dimineții’’.
Este fondator al trupei “Doar noi” din septembrie 2004, trupa schimbându-și numele în “Valy Stoleru Band” în 2013.

 Alaturi de Valy, mai sunt: Ionut Gheorghieș, Dan Constantin Asofiei, Gabriel Gherghelas, Radu Codreanu, Cristian Ghinea, despre care puteti afla mai multe pe site-ul lor. O formatie pentru nunta reusita!
Video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin