06.07.2014

Crucea Rosie din Piata Tricolorului

Anul acesta s-au implinit138 de ani de la înființarea Crucii Rosii Române.

Evenimentul a fost marcat de echipa Crucii Roșii Bacău prin activități speciale desfasurate în Piața Tricolorului: demonstrații de prim-ajutor, determinarea tensiunii arteriale și a glicemiei, jocuri pentru copii, distribuție de pliante informative. Un moment important al zilei a fost cel în care voluntarii au realizat, la inițiativa lor, o cruce roșie umană, pentru a marca semnificația zilei de 4 iulie.

Au participat
voluntari și angajați ai Crucii Roșii Bacău, Directorul Crucii Roșii Române, dl. Ioan Silviu Lefter, Directorul Crucii Roșii Bacău, Dan Marcel Babliuc, Vicepreședintele Crucii Roșii Române și membru al Comitetului filialei Bacău, dr. Adrian Colibaba, dar și cetățeni obișnuiți care au raspuns apelului nostru, pentru a sărbători împreună 138 de ani de istorie și activitate umanitară.

„Este un eveniment special pentru noi, iar echipa Crucii Roșii Bacău a decis că cel mai bun mod de a-l celebra este să fim în stradă, în mijlocul băcăuanilor. De altfel, acesta este gândul de la care pornim în tot ceea ce facem- să ajutăm cât mai mulți băcăuani aflați în suferință. În această zi de 4 iulie, îmi felicit colegii pentru tot ceea ce fac în fiecare zi și îmi exprim speranța că vom reuși să fim și pe viitor alături de beneficiarii noștri”, a declarat Directorul Crucii Roșii Bacău, lt.col(r) Dan Marcel Babliuc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin