25.07.2014

Alex & Dut - Service Auto (P)

Rapid, ieftin si bun! Acesta a fost sloganul folosit mereu, unde clientii au fost multumiti de servicii. Posesorii de masini cunosc cu totii cat de delicata este operatiunea de service si cat de lung pare timpul de asteptare la reparatii. Cel mai mult imi place la un service, cand te lasa sa stai langa masina. Stiu ca ne-am europenizat si modern este sa stai la cafeluta pana e gata masina, dar personal am patit-o cu reprezentante auto din Bacau......Nu esti obligat sa stai langa masina, dar asta denota un semn de incredere cand ai acces. Infine, asta-i alta poveste.

Experienta profesionala isi spune cuvantul in cazul domnului Vlasie cand vine vorba de masini. La Alex & Dut beneficiezi de servicii profesionale incepand de la rotile masinii pana la teste si diagnoza computerizata.

Aveţi posibilitatea ca, împreună cu mecanicul, să stabiliţi pe loc ce lucrări urmează a fi efectuate, participând la diagnoza primară a maşinii dumneavoastră, oferindu-vă astfel soluţii simple pentru cele mai complexe probleme, începând cu disfuncţionalităţile reclamate de dumneavoastră.




Daca tot e vara, nu uitati sa va incarcati instalatie de freon. Daca masina ”nu mai da rece”, mergeti cu incredere la service si nu lasati pana cade ceva, ca siguranta dumneavoastra este mai importanta decat amânarea.

Printre servicii se mai numara:

-reglarea directiei (geometrie roti)
-revizie tehnica diagnosticarea electronica (tester)
-reglari motoare
-reparatii mecanice
-reparatii electrice
-reglarea sistemului de franare

Service-ul auto se afla pe Marasesti 181, in spate la Club 33, dar intrarea se face pe Strada Cornisa Bistritei, in curtea unde este si Casa Avon.

Pentru detalii si programari: Tel 0762,282,794 sau 0234,585,157
email:alex.dut.autoservice@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin