27.03.2014

A răsturnat mașina pe Ana Ipătescu

Mereu m-am intrebat daca este o idee bună să conduci mașina la 16 ani. Cei care am luat permisul la 18 ani, știm bine ca nici atunci nu eram destul de copți pentru a învârti volanul. Dar probabil că mai sunt și excepții. In această dimineață, un tânar a confirmat suspiciunea de la început și a reusit să răstoarne o mașina mică, specială pentru cei care exersează condusul de la 16 ani, pe o stradă destul de îngustă, din cartierul Bistrița-lac. Martorii spun că din cauza vitezei a pierdut controlul volanului si a intrat frontal intr-o dubiță parcată pe stradă. Băiatul care conducea mașina era binișor, în schimb, fata din dreapta (13 ani) prezenta probleme neputând să se mai miște. La fața locului au venit echipaje de salvare, descarcerare și pompieri. După producerea accidentului, conducătorul auto şi  pasagera  au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău pentru investigaţii medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. În cauză poliţiştii continuă cercetările şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Voi ce credeți, e bine să conduci de la 16 ani?



9 comentarii:

  1. Omul e inconstient! L-am intalnit in trafic, chiar si in aceeasi zona: Bistrita Lac si se baga in depasiri foarte riscante, milimetrice, pacat ca trebuie sa plateasca altii pentru nebunia lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E doar un copil. Nu gandeste decat la nivelul varstei lui dupa niste modele din filmele unde masinile fac orice, zboara, se rostogolesc si la final personajul principal e super erou. Problema este la needucatii de parinti care si-au permis cu nonsalanta nu numai sa puna in pericol viata propriului copil ci si a altora. Am auzit de la politisti ca fata are coloana vertebrala fracturata. Pacat. Mare atentie din partea parintilor care hotarasc obtinerea permisului pentru copii lor inca necopti.

      Ștergere
  2. clar nu este bine sa conduci la 16 ani!

    RăspundețiȘtergere
  3. Il cunosc pe baiat este un baiat Alex

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e bine, logic ca nu, fac accidente la 30,40, 50, 60 de ani d*apoi unul care habar nu are de ce se afla pe lumea asta, bine macar ca nu a mai dat si peste vreun om , copil, animal..

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu era mamica si taticu de bani gata sa i cumpere odraslei masinuta, ar fi fost acum bine , insa deh, in loc sa se preocupe de scoala, de un sport, sau alte activitati educative ,asa cum ar trebui un copil de varsta lor sa faca,acum stau si bolesc in spital:Sper sa fie o lectie si sa nu mai puna mana pe volan pana cand nu va fi destul de matur sa constientizeze pericolul si sa fie capabil sa invete cum sa conduca o masina, corect!!!!!!!!!!!!!!! PARINTILOR DE BANI GATA, MAI DESCHIDETI OCHI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu l-am intalnit in trafic pe acest mic sofer si nu ma mira ce a patit. Ma mira ca nu a patit-o mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte bine sa conduci de la 16 ani dar responsabil...

    RăspundețiȘtergere
  8. clar nu e bine mai ales ca pentru asta copilita din dreapta va plati destul de scump

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin