24.10.2011

Noua Dreapta a celebrat in Bacau, Ziua Armatei Romane

In ziua de 23 octombrie 2011, Filiala din Bacau a Asociatiei Noua Dreapta a organizat, la Casa de Cultura Vasile Alecsandri din Bacau, o conferinta libera, avand ca obiectiv principal promovarea si cinstirea Zilei Armatei Romane, care se sarbatoreste in mod oficial pe 25 octombrie.

Dupa finalizarea conferintei, cei prezenti s-au deplasat in Piata Tricolorului, de unde au pornit intr-un mars: Marsul Mandriei Nationale catre Cimitirul Central, loc in care a fost depusa o coroana de flori in cinstea
eroilor cazuti care au luptat pentru Dumnezeu, Neam si Tara.

Sedinta de la Casa de Cultura a fost condusa de catre presedintele filialei, dl. Dorobat Ilie Cristian, asistat de dl. Bereanda Cristian, profesor de istorie, care a intervenit pe tema istorica a zilei de 25 octombrie (1944).

Pe tot parcursul desfasurarii conferintei, s-a realizat un dialog deshis intre liderii organizatiei si persoanele prezente, interesate atat de tema principala, cat si de obiectivele Noii Drepte.

7 comentarii:

  1. sa speram ca la urmatoarea manifestare ne vom strange mai multe persoane care-si iubesc Patria

    RăspundețiȘtergere
  2. sunteti penibili nazisti nenorociti ce sunteti

    RăspundețiȘtergere
  3. ,,sunteti penibili nazisti nenorociti ce sunteti" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragi tovarasi si preteni,
    Este foarte clar ca aceasta miscare nazisto-fascista este condusa din umbra de Hitler(care a reusit sa se cloneze) si au ca unic scop acela de a distruge România multilateral dezvoltată.
    Orice argumente are aduce ei, afirmand ca nu sunt nazisti... sunt MINCIUNI.
    Partidul comunist, recent reinfiintat, la initiativa mea, se va opune acestui pericol.
    Pentru infaptuirea acestui obiectiv pe care il vom dezbate mai pe larg la congresul al XV-lea al Partidului, poporul nostru va face un mare si important pas înainte,pe drumul luminos al visului de aur al omenirii, spre Comunism!

    Nicolae Ceausescu

    P.S.: O duc foarte bine in Cuba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cine sie ce va fi,dar peste putin va fi timpul nostru-generatie crescute la picioarelor persoanelor fabricate chinuite ,dar si educate si calite,sub comunism.Nationalism,patrie,crestinism,rasa dar mai ales inainte de toate Demnitatea omului.Demnitate care nu o vad in jurul meu nici pe meleagurile indepartate unde toti par adormiti,care demnitate cand atatia oameni isi cauta hrana printre gunoaie! Maine poimane va fi momentul nostru..amin. bej eugen

    RăspundețiȘtergere
  6. Si cei cu atata publicitate? E O RUSINE,lasati prostile si vedetiva de treaba voastra daca aveti una! bej. eug

    RăspundețiȘtergere
  7. prea multa barfa,mult prea multa barfa despre ce fac altii.As preferra sa vad miezul,o idei o directie fratilor ca fara nare rost. bej eugen

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin