24.05.2010

Bacău capitala modei !

In ultima perioadă Bacaul parca a devenit un centru al modei. Ultimele evenimente ale prezentărilor de modă din Bacau au fost:

Miss Fashion TV Bacau - 2010

Miss Promenada Mall - Bacau Fashion Week

Arena Fashion Show Bacau 2010

Astăzi 24 mai, Caravana New Models Contest Romania 2010 a vizitat Bacaul. Castingul s-a ținut la Casa de Cultură la ora 18:00 si a constat intr-o întâlnire cu echipa One Models Agency. Participantelor li s-a explicat despre ce este vorba, s-au prezentat potofolii și reviste cu o parte din modelele agenției, iar doritoarele au completat o fișă  de inscriere, li s-au luat masurile si li s-au facut poze. Toate acestea nu au costat nimic.



Managerul din Craiova, Titi Secară a recunoscut că cele mai frumoase fete provin din Moldova, Oltenia si a explicat că doar 12 fete din toată țara vor participa în finală, care din motive economice se va desfășura la Craiova (pentru că e mai ieftin față de București)





FINALA concursului se va desfasura pe data de 18 IUNIE 2010, iar juriul va fi format ca de obicei din reprezentantii catorva agentii internationale din Paris, Milano si Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin