22.05.2010

Miss Fashion TV Bacau - 2010

 Caravana Fashion TV a venit în Arena Mall, vineri, 21 mai 2010, unde a avut loc Miss Fashion TV Bacau, Miss Fashion TV Piatra Neamt si prezentare de moda. Evenimentul a început la ora 12:00 cu preselecțiile, iar la ora 20:00 au fost probele si parada oficială. Câștigătoarele vor merge mai departe la concursurile naționale dar și internaționale. Inima Bacaului urează tuturor participantelor FELICITĂRI si mult succes!

Câștigatoarele au fost:
  • Miss Cosmote Neamt: Sandra Scripcaru
  • Miss Cosmote Bacau: Andreea Anghela castigat participarea la Miss Litoral 2010, o vacanta de o saptamana pe litoralul romanesc si o vacanta de o saptamana in Grecia oferita de Cosmote.
  • Miss Cancan: Ruxandra Paun a castigat participarea la Miss Litoral 2010, o vacanta de o saptamana pe litoralul romanesc, un book foto profesional oferit de fpeople.ro si promovare pe Cancan atat online cat si in revista timp de 2 luni
  • Miss Piatra Neamt: Barbara Langelotti
  • Miss Bacau: Sandra Ciubotariu
Miss Bacau, Sandra Ciubotariu, a castigat participarea la Miss Litoral 2010, o vacanta de o saptamana pe litoralul romanesc, participarea la Miss Romania, participarea la Miss FTV International dar si participarea la evenimentele de la Cannes si Monte Carlo din aceasta luna, precum si o vacanta de o saptamana in Asia.

Poze:
 


Video : (defilarea si premierea)

5 comentarii:

  1. bine ca nu au mai fost pilele alea de la romanian top models intre castigatoare.. Pitipoancele alea

    RăspundețiȘtergere
  2. Barbara Langellotti - Miss Neamt

    RăspundețiȘtergere
  3. d fapt nu a fst nici o fata din alea care a participat la miss asa ca pupatile in fund! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. pe toate site`urile treb sa fie neparat un prost/proasta care sa comenteze in mod negativ k in mod pozitiv hmm mi se pare imposibil in plus a luat ruxandra paun care a meritat si care a luat si miss retail park bacau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Miss Cosmote Neamt... Sandra Pristavu.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin