26.02.2010

Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane - ediţia a-IX-a

Aseara la restaurantul Arkadia din Arena Mall, a avut loc Gala Premiilor Comunităţii Băcăuane - editia a IX a, organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar. In acest an Gala s-a desfasurat sub patronajul Ambasadei Regatului Norvegiei la Bucuresti reprezentat de Excelenţa Sa, Dl. Øystein Hovdkinn, Ambasadorul Norvegiei la Bucuresti. S-au acordat premii pentru responsabilitate sociala, si s-au facut nominalizari pentru cele trei categorii de premii ale Galei: o persoana, o firma (companie), o institutie (sau ONG), care in anul 2009 au realizat ceva important pentru comunitate.

Programul a inceput in jurul 18:30, iar pana pe la miezul noptii a fost unul diversificat: cuvantari din partea oficialitatilor locale, momente artistice, tombola, licitatii care au constat in:

* Un album de prezentare a Casei Regale a Romaniei, cu autograf din partea Altetelor Sale Regale Regele Mihai al Romaniei si Principesa Margareta a Romaniei; (adjudecat de Cezar Ivanof - Complex Hotelier Decebal)

* Doi ursi polari de cristal si un album de prezentare a Norvegiei cu semnatura Excelentei Sale, Dl. Øystein Hovdkinn, Ambasadorul Norvegiei la Bucuresti. (Adjudecat de Agricola)

* Pachet de promovare oferit de Radio Zu ce consta in spot radio de 30 de secunde, cu 100 de difuzari la statiile Radio Zu din Bacau, Iasi, Suceava, Botosani, Barlad, Buzau! Valoarea comerciala a pachetului este de 3500 de euro, insa in cadrul Galei pretul de pornire la licitatie a fost de doar 500 de euro! O extraordinara oportunitate de afacere pentru orice companie!



Cateva secvente video:
Photo: (printre ele mai gasiti explicatii)

Motocicleta scoasa la licitatie

Ambasadorul





Reprezentantii FSC impreuna cu delegatia din Norvegia

Ovidiu Budeanu - Arena Mall

Otilia Lupu - Grafit Invest


Album de prezentare a Casei Regale a Romaniei, cu autograf din partea Altetelor Sale Regale Regele Mihai al Romaniei si Principesa Margareta a Romaniei

Cezar Ivanof cu albumul
Gabi Gritcu - CRE Bacau
Viceprimarul Roxana Mironescu
Prefectul Claudiu Balan
D-na Balstad, Primarul din Selba Norvegia, primind in dar o caricatura

Moment artistic
Privighetorile Zeletinului

Partenerii media prezenti la aceasta gala au fost: Desteptarea, Inima Bacaului, Observator, Radio Zu, Realitatea Tv, Ziarul de Bacau.


2 comentarii:

  1. Apreciez promptitudinea cu care ai postat materialele ...
    Poate invata si cei mai "batrani" cum trebuie facuta treaba ! :-)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin