01.11.2009

Băsescu la Bacau sau Revolutia Portocalie de la 1 noiembrie 2009

Strada din faţa Hotelului Decebal din Bacau, a fost transformată astazi 1 noiembrie 2009, in ''Piata Decebal'' conform discursului unui oficial, din staff-ul presedintelui. Veniţi din toata Moldova, simpatizantii presedintelui, au fost ochi si urechi la scena personalitaţilor politice ale PDL-ului.

Dupa concertul Sofiei Vicoveanca si a lui Aurel Tamas, au urcat pe scenă toţi politicenii PDL-ului. Au luat cuvantul Traian Ungureanu, Emil Boc, Gheorghe Stefan dupa care a fost invitat presedintele Romaniei Traian Băsescu. A ţinut un discurs de ce iubeste Bacăul, pe care il gasiţi mai jos, si a prezentat opiniile sale politice pentru candidatura la un nou mandat ca presedinte. ''Piaţa Decebal'' a luat culoarea fularelor, steagurilor, caciulelor, si s-a transformat intr-o pată portocalie.

Dupa terminarea speach-urilor, a urmat concertul lui Smiley, iar in restaurantul Hotelului Decebal, un cocktail in cinstea lansarii candidaturii lui Traian Basescu.

Si 50 de poze de la eveniment:

































Concertul cu Smiley






7 comentarii:

  1. super tari pozele. imi place blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hotia, are multi simpatizanti!

    RăspundețiȘtergere
  3. bai baiatule de ce-a fost acolo.....

    RăspundețiȘtergere
  4. super tare sa traiasca Basescu

    RăspundețiȘtergere
  5. super! bafta, domnule presedinte! Am fost acolo, i-am strans mana domnului presedinte, si sa stiti:NU POT EI FURA, CAT PUTEM NOI VOTA! Hai la referendum!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin