19.11.2009

Balul Bobocilor Universitatea ''Vasile Alecsandri'' Bacau

Miercuri seara, a avut loc primul eveniment la Teatrul de Vara proaspat deschis, desigur daca nu luam in calcul si inaugurarea. Incepand cu ora 20:00, in prezenta unei sali pline ochi, s-a desfasurat Balul Bobocilor a Universitatii ''Vasile Alecsandri'' Bacau. Zece boboace au concurat pentru titlul de Miss Boboc, dar numai una a reusit sa-l obtina, in persoana Elenei Adiaconitei.

Cu un timp de desfasurare de peste patru ore, progamul a inclus pe langa probele de miss, si momente de dans, muzica, stand-up comedy, magie, iluzionism, jonglerii...Prezentatorul evenimentului a fost magicianul Augustin, care a intretinut atmosfera si a mai salvat micile defecte de organizare. O problema in viziunea mea, ar fi si publicul, care ar mai trebui sa lucreze la capitolul civilizatie. Avand in vedere ca spatiul nu e ca la Casa de Cultura unde plimbatul prin sala nu se observa foarte tare, aici la teatru spatiul este mai deschis si orice miscare deranjeaza. Zeci de studenti au trecut de multe ori prin fata scenei, si a invitatilor, lucru care deranja. La fel si baloanele care au avut rol de infrumusetare a salii, erau sparte din minut in minut, producand galagie. Inca un punct in minus l-a reprezentat si decorul. Stiu ca nu e gata nici dotarea teatrului, dar pentru un bal mergea un decor mai vesel, pentru ca se vede mai frumos. Cortina neagra pretandu-se mai mult la piesele de teatru, iar pozele nu au nicio spectaculozitate cu un fundal negru. Spun aceste lucruri nu ca o critica, ci ca la anu sa fie si mai bine. Si inca un lucru, majoretele au lipsit. In afara si de problemele de organizare a sunetistilor, per ansamblu a fost bine.

In organizarea balului, au fost alaturi ca parteneri sau sponsori: Liga Studentilor Bacau, Arena Mall, Grafit Invest, Zile si Nopti, Inima Bacaului, Desteptarea, Primaria Bacau si altii.


Si iata ca e 5 jumate dimineata, si am terminat si eu articolul :) In continuare:

Un video cu evenimentul de peste 4 ore, sintetizate in 9 minute:



Poze:


Castigatoarea Miss Boboc 2009 Univ. Vasile Alecsandri - Elena Adiaconitei

Si celelalte noua concurente:













momente artistice:








Felicitari ! si ne revedem la Miss Boboc 2010 !!!


12 comentarii:

  1. Ce poze reusite.
    Defapt tot acest site este foarte frumos.
    Fericitari!
    Tine-o tot asa! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, cu suntetul au fost probleme, si ce-ai mai zis tu. Bine ca s-a terminat cu bine. Felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. dc nu ati filamt si moda X-(??...ati pus dansatoarele alea varza de la sfarsit iar parada modei lipseste...urat din partea voastra ..a fost singurul lucru pe care l-ati omis ..Iar la tv cand se difuzeaza??si pe ce program ?

    RăspundețiȘtergere
  4. mi-a placut castigatoarea, eu zic ca a fost meritat. Nici celelalte nu au fost de neglijat. Oricum cred ca e mai faina atmosfera la casa de cultura parca, scena e mai de efect

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, foarte urat din partea mea :))

    A trebui sa sintetizez peste 4 ore, in maxim 10 minute, ca atat e maximul pe Youtube. Sa stai atatea ore cu aparatele in mana, nu-i asa usor. Incearca si tu, si ai sa vezi. Si munca patriotica ;)

    La televizor va da pe 1Tv. La Shwotime,seara in weekeend.

    RăspundețiȘtergere
  6. cum ii gasesc si eu pe aia 2 care au facut stand up comedy ca vreau sa i mai vad o data au fost super:)

    RăspundețiȘtergere
  7. A fost un spectacol deosebit iar Miss Boboc 2009 s-a ridicat intr-adevar, la nivelul titlului pe care l-a obtinut in acea seara superba !

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim spunea...
    dc nu ati filamt si moda X-(??...ati pus dansatoarele alea varza de la sfarsit iar parada modei lipseste...urat din partea voastra ..a fost singurul lucru pe care l-ati omis ..Iar la tv cand se difuzeaza??si pe ce program ?

    >>>>>>>>> asta pare a fi o copila de vreo 15 ani :))... by the way , felicitari pt munca , si pt asezarea strategica , iti batea reflectorul exact in stuf :)) :P keep up the good work ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai daca desteptii au pus reflectoare spre public...:))

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte frumos si castigatoarea meritata zic eu atmosfera de gala ce sa mai bacau e la putere felicitari si tinetio tot asa de la un suporter al fetelor frumoase pentru moldovence va iubesc si va respect

    RăspundețiȘtergere
  11. Probe de sunet sau facut, totul a fost ok pana la inceperea balului cand a cedat :((.
    Anul acesta va fi ceva nemaivazut de studenti si elevi :D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin