26.10.2017

PLANET BURGER - O nouă planetă unde te poți muta

Daca vrei sa experimentezi un loc ca in marile orase, unde poti servi masa si unde iti poți petrece timpul, iti recomand noua locatie PLANET BURGER. Cand am intrat prima oară, m-am simtit cel putin ca in Bucuresti, dar am vazut si in Occident locuri asemanatoare.


Dupa ce mi-am facut loc printre tinerii, elevii care terminasera scoala si se relaxau cu colegii, ma uitam in jur, ca sa fiu sigur ca sunt in Bacau. Al treilea punct de servire, dupa cel din Arena Mall si cel de la Tic-Tac, Planet Burger din Parcul Trandafirilor a ridicat nivelul restaurantelor de tip Fast Food, destul de sus. 




In momentul de față, e cea mai tare locatie din punct de vedere a designului si in trendul tineretului. Designul deosebit se reflecta in materiale, finisaje si aspect. Ca sa nu mai spun ca preturile sunt pentru toate buzunarele, daca pui in calcul calitatea produselor, desingul restaurantului si zona unde este amplasat acesta.

Pentru adolescenti si nu numai, este un punct de atractie, avand in vedere ca este cool si modern. Si dacă rămâi fără baterie la telefon DOAR la Planet Burger poți găsi o masă mare cu multe încărcătoare pentru telefoane si wi-fi free. 


Ca sa nu mai spun ca nu trebuie sa te mai certi cu prietenii intre McDonalds si KFC pentru ca la Planet Burger gasesti ambele variante de produse. Si cand spun preturi pentru toate buzunarele, ma refer la cele mai bune oferte din oraș.

 Tot la Planet găsești o Terasa in stil urban, modern si care mai este deschisă pe tot parcursul anului.




Planet Burger a creat peste 60 locuri de munca, ceea ce însemna taxe si impozite la bugetul local. Implicarea in comunitate nu se opreste aici, Planet Burger este alaturi la evenimentele urbei, precum balurile bobocilor, turneul de șah, ID Fest - Festival de teatru si alte activități . Periodic sunt si tombele unde se pot castiga premii atractive pentru adolescenti. 


Rămâne sa ne dăm întâlnire in Parcul Trandafirilor la Planet Burger, un loc unde mâncarea de calitate, ambientul si muzica ne întâmpina, priveliștea minunata ne încânta, băutura răcoritoare sau cafeaua calda cheamă prietenii la povești! In mod clar Planet Burger își pune amprenta asupra orașului, cum spuneam: O noua Planeta unde te poți muta! Sa aveti pofta!!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin