11.08.2015

Campionatul National la Supermoto si Scutere Bacau 2015

Campionatul National la Supermoto si Scutere vine pentru prima oara pe pista Speed Park din Bacau dupa ce in anul 2013 o parte dintre pilotii consacrati au participat la Speed Park Moto Challenge Cup. Cei mai buni piloti se vor intrece intr-una dintre cele mai spectaculoase comepetitii din motorsportul romanesc. Va asteptam Sambata si Duminica 15 - 16 August pe circuitul Speed Park.

Regulamentul particular al competitiei prevazut de catre Federatia Romana de Motociclism prevede 7
clase (J III, J II, SM65, SM85, S OPEN, HOBBY, SCUTERE) in cadrul carora pilotii se vor intrece pentru stabilirea clasamentului national la fiecare in parte. Suplimentar, respectand traditia Speed Park Moto Challenge Cup, vor fi create clase hobby la care vor participa toti cei care sunt pasionati de moto, atat cei experimentati, cat si cei debutanti: clase de viteza, indemanare si conducere defensiva.

 Totodata, pe cealalta pista a complexului Speed Park va avea loc Intrunirea pasionatilor Moto in cadrul unor probe special gandite pentru amatori si debutanti in moto. Evenimentele se vor desfasura sub sloganul STOP ACCIDENTELOR - ALEGE VIATA, exista si motociclisti in trafic, sustinut de Moldavia Bikers! Intrarea spectatorilor este libera!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin