22.08.2015

INVITAŢIE – Atelier de dezvoltare personală

”Relația cu părinții, relația cu ceilalți” – Marţi, 25 august 2015, ora 16:00
 
Traineri:


- Daniela Tănase, psiholog clinician principal nutritionist
- Carla Popa, psiholog specialist psihologie educațională, consiliere școlară și vocaționalăSusţinut în cadrul proiectului ” SĂNĂTATE, TINEREȚE, IDENTITATE, IMPLICARE - STII”
Locaţia: sediul APDP, mun. Bacău, str. Venus, nr.21 (tel.0743 807 842)


Aşteptăm adolescenţii cu vârsta între 13 – 19 ani să se înscrie la acest atelier (locurile sunt gratuite, dar limitate, astfel că vom opera cu principiul “primul venit, primul servit”).

Detalii atelier:

Relația dintre copil și părinți este de departe cea mai importantă relație a fiecărui om, influențând atât dezvoltarea copilului, cât și relațiile lui cu ceilalți. O relație sanatoasă părinte-copil este aceea care raspunde nevoilor relaționale ale copilului. Dintre aceste nevoi punctăm: nevoia de a vorbi despre sine, de a fi ascultat și înțeles, de a fi recunoscut și valorizat, nevoia de intimitate, de a exercita o influență asupra anturajului, de a visa și de a crea.

Petru a construi o relație sanatoasă, este nevoie ca atât părinții, cât și copii să învețe să comunice unii ci alții, să invețe să își asculte toate formele de limbaj, să învețe să se poziționeze clar în fața lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin