24.05.2015

O noua experiență 11even - 27 mai 2015

Pe 27 mai, Asociatia Mutatis Mutandis organizeaza la Teatrul Municipal Bacovia evenimentul "Sharing 11even Experiences". Anul trecut a fost minunat si recomand evenimentul nu numai in calitate de partener media dar si din experiența personală.


O seara in care 11 oameni, vorbesc fiecare in 11 minute, asumat si fara măști sociale, despre cat de adevarata, reala si frumoasa poate fi imperfectiunea vietii. Anul acesta, 11even experiences este dedicat tinerilor pe care viata i-a pus in situatia de a-si trai copilaria fara unul sau ambii parinti. Plecati la munca in strainatate sau decedati, acestia au lasat in urma oameni mici dar mari, care isi traiesc povestea cu demnitate si curaj intr-o societate uneori indiferenta. Centrul de Resurse si Urgente Psihologice, proiect dezvoltat de Asociatia Mutatis Mutandis, isi propune sa integreze intr-un program de consiliere psihologica, educationala si psihoterapie treizeci de astfel de povesti. Impreuna, putem transforma fiecare moment de singuratate si alienare intr-o poveste despre pretuire.

Foto Speakeri:
Alina PersaMirela Retegan Creatoarea fenomenului ZurliAnca SigartauMihaela FeodorofCatalina PopescuIolanda StaniloiuCristina TrepceaCristian NicolaeCamelia PopescuIchim Radu Gabriel?

Despre Speakeri

  • Alina Persa - PsihoterapeutDoctorand in domeniul psihologiei , detine atestat de libera practica in specialitatea psihoterapeut specialist psihoterapie integrativa si psiholog clinician, presedinte al Filialei Satu Mare al Colegiului Psihologilor, are functia de evaluator proiecte FSE, a sustinut si elaborat programe de formare pentru adulti.
  • Mirela Retegan Creatoarea fenomenului Zurli - Creatoarea fenomenului ZurliMirela Retegan este creatoarea fenomenului Zurli.Ea scrie versuri, povesti si scenarii pentru copii. Semneaza toate textele din cântecele Zurli, iar spectacolele sunt creatia ei. Toate CD-urile scoase pâna acum pe piata au tirajele epuizate Gasca Zurli joaca, oriunde în tara, cu casa închisa. E primul artist din Romania care reuseste sa vânda on-line toate biletele. Unele spectacole sunt sold-out cu câteva saptamâni înainte, la cererea publicului joaca în acelasi oraa doua spectacole. Contul de Youtube are peste 20 de milioane de vizualizari. Spectacolul Am o casuta mica a avut aproape 200 de reprezentatii într-un an si în câteva luni au vândut peste 50.000 de bilete. Toate acestea sunt cifre în spatele carora sta dedicarea si încrederea Mirelei în brandul construit de ea.
  • Anca Sigartau - Actor/Directorul Teatrului Municipal BacoviaA urmat scoala de Muzica si Liceul "George Enescu" din Bucuresti, iar la 14 ani facea parte din corul "Voces Primavera". În 1985 a fost admisa la Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, la clasa profesorului Dem Radulescu si a profesoarei Adriana Popovici. Face parte din trupa Teatrului Bulandra din anul 1991, imediat dupa absolvirea facultatii, fiind apreciata în piese cum sunt "Vreau sa fiu actrita", "Visul unei nopti de vara", "Poveste de iarna" sau "Trei surori".
  • Mihaela Feodorof - Owner, Yourway Life & Career CounselingÎn urma cu peste 5 ani ani, Feo (asa cum o cunoaste lumea pe Mihaela Feodorof) apus într-un raft din biblioteca toate multumirile si realizarile profesionale din lumea angajatului si a pornit pe un drum nou, al antreprenorului. Principala motivatie care o tine treaza este dorinta de a contribui cu experienta si cunostintele ei la împlinirea profesionala a celor care vor sa se bucure de succesul lor.
  • Catalina Popescu - Marketing & Communication Manager al DPD Romania„Sunt o vesnica indragostita de viata in general, de tot ce insemna frumos si sunt foarte fericita ca reusesc sa pun pasiune in fiecare zi din viata mea facand ceea ce mi place cel mai mult – Marketing. Atunci cand nu sunt la birou, imi place sa vorbesc pe limba copiilor, adica sa scriu povesti.”
  • Iolanda Staniloiu - Director Executiv Federatia Fundatiile Comunitare din RomaniaAm facut de toate in viata asta, incercand sa aflu cine sunt si cu ce misiune am venit pe pamânt. Am fost un copil si un adolescent timid si usor autist si atunci mi-am ales un drum în comunicare, pe principiul ”daca nu veniti voi spre mine, atunci vin eu catre voi”... Pentru ca de multe ori, cu greu m-am facut înteleasa, am învatat sa-i înteleg mai bine pe ceilalti, uneori mai bine decât pe mine însami... Mi-am testat tot timpul limitele pe parcursul acestui drum, gândind ca oricine ni le-ar pune, noi însine sau altii, nu sunt decât niste obstacole facute pentru a fi depasite.
  • Cristina Trepcea - Psiholog & CoachA facut studii de stiinte politice si psihologie in Romania si studii de jurnalism in SUA si Irlanda. A fost jurna¬list de radio, redactor la Pro TV, corespondent la Consiliul Europei si consilier al fostului premier al Romaniei, Adrian Nastase, membru CNA si psihote-rapeut
  • Cristian Nicolae - Coach & TrainerDe-a lungul carierei mele am ramas si continui sa fiu un profesionist atras de schimbare si transformare a situatiilor existente, în situatii dorite, optimizate si performante. Acum, mai mult ca niciodata, atitudinea descrisa de Tolstoi cum ca … Toata lumea vrea sa schimbe lumea, dar nimeni nu vrea sa se schimbe pe sine…e calea catre transformare, imposibil de evitat. E calea ce respecta Legile Naturii.
  • Camelia Popescu - Membru Fondator Destine HoldingIn anul 1979 am terminat Facultatea de Informatica –ASE Bucuresti. Ca fiecare absolvent din acea vreme am fost repartizata si am lucrat la Rafinaria ASTRA Ploiesti pina in anul 1996 cind viata cea cu urcusuri si coborisuri mi-a aratat alt drum pe care nu l-am inteles la aceea vreme. A fost greu si am pus si eu intrebarea DE CE EU DOAMNE ?
  • Ichim Radu Gabriel - PreotIn anul 2009, in Bacau, a aparut o noua biserica. O altfel de biserica. Construita in doar 26 de zile , aceasta a fost raspunsul la nevoia celor peste 1025 de persoane cu deficiente de auz si de vorbire din întreaga Arhiepiscopie a Romanului si Bacaului.
  • ? - Speaker....

    Rezerva bilet -click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin