09.05.2014

Lacrimi, aplauze si emoții la evenimentul celor 11

Bacaul a stat jumatate de zi sub cifra lui 11. In numerologie, cifra 11 este sacră si spirituală. Ca să vă spun pe scurt, a fost vorba despre o conferintă cu 11 invitati, ce au vorbit fiecare 11 minute. Sala mare a Centrul de Afaceri si Expozitii a fost plina desi intrarea a fost cu bani, iar scopul principal este înfiinţarea unui Centru de Resurse şi Urgenţe Psihologice, un loc în care psihologi, psihoterapeuţi şi practicieni NLP să contribuie la echilibrul nostru sufletesc atunci când furtunile apar din senin.

Este primul eveniment la care am participat si am vazut publicul plângând. Te simteai ca la ”Surprize-surprize”, unde din cand in cand cineva de pe scena isi cerea scuze in public sau sensibiliza prin povestea sa de viata. De acest lucru a avut grija si Geanina, prezentatoarea galei. Mai rar evenimente unde pleci cu emotii, povesti si lectii despre drumurile sufletelor.

Pe scena au mai urcat si niste oameni speciali cu nevoi speciale de la Centrul de Recuperare si Reabilitare  Neuropsihiatrica Racaciuni, care ne-au incantat cu momente artistice.

Evenimentul se petrece în ţară de trei ani şi în al patrulea, prin Asociaţia Mutatis Mutandis reprezentata de prof. Alina Căprioara a avut loc si in Bacau. Alaturi de o echipa motivata a reusit sa genereze forta necesara pentru a duce la bun sfarsit actiunea propusa.

Cei 11 speakeri care au urcat pe scena evenimentului si care merita tot respectul, au fost: Augustin Mihaila (iluzionist si hipnotist), Lucian Aldescu (CEO DPD România), Sorin Peligrad (antreprenor si trainer), Marius Alexa (CEO Arhipelago si fondator Finantare.ro), Dana Chiriac (antreprenor), Tedy Necula (regizor de filme inspirationale), Marius Simion (trainer NLP si coach),  Peter Barta (CEO Fundatia Atia Post – Privatizare),  Amedeia Neamtu (antreprenor), Bogdan Matei (actor) si  Vali „SIRBLUES” Racila (cântaret de blues si psiholog).

Pe multi ii stiu de ceva timp si m-am mai intalnit cu ei prin țară, insa toti sunt niste oameni extraordinari pe care i-as fi strans in brate la sfarsitul evenimentului.

Toate fotografiile pe gasiti pe facebook -- click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin