07.05.2015

Un nou cimitir in Bacau - Sărata 2

"În loc luminat, în loc cu verdeaţă, unde nu-i durere, nici întristare, nici suspin..." 

 Cimitirul este amplasat in Municipiul Bacau pe Str. Poligonului, pe teren proprietate publica a Municipiului Bacau, avand o suprafata de 96.274 mp si cu o capacitate de 10.624 locuri, circa 5100 simple și 2.700 duble. Locurile se vor acorda în funcție de cererile depuse. Condiția esențială pentru a beneficia de un loc de veci, pe lângă obligativitatea de a avea domiciliul în Bacău, este ca solicitantul să nu aibă, sau să nu fi avut alt loc de veci. Locurile de veci nu se vând, nu se înstrăinează, și pot fi lăsate moștenire.


Cimitirul Sărata II se adresează tuturor cultelor religioase. Locurile de veci se pot obține pentru două perioade, fie pentru șapte ani, fie pentru 25 de ani. Taxa de întreținere anuală a unui loc de veci este
de 30 de lei, pentru un loc simplu, respectiv de 60 de lei pentru un loc dublu, iar la intrarea în posesie se va plăti, o singură dată, 200 lei locul simplu pentru o perioadă de șapte ani și 300 de lei, pentru o perioadă de 25 de ani. Regulamentul se află postat pe site-ul primăriei, se află în consultare publică pe Legea Transparenței decizionale și oricine dorește poate să facă observații, propuneri, sugestii. Acestea se pot trimite electronic, prin poștă, sau se pot depune la registratură, până luni, 11 mai, inclusiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin