30.05.2015

Pregătirea alegerilor locale 2016, din viziunea PNL

Istoria nu minte dar trebuie să fie și cunoscută. PNL-ul tocmai a împlinit 140 de ani și este primul partid politic din România. Istoria PNL se împleteşte, de-a lungul celor 140 de ani, cu istoria modernă a României.

PNL a dat ţării oameni de stat, cărturari, economişti, gânditori care şi-au adus aportul în mod decisiv la dezvoltarea ţării.

Se speră ca Moldova să iasă din sărăcie, dar se dorește și  trezirea neamului. Cu schimbarea legii electorale, se speră ca poporul să nu mai voteze pe găleți si promisiuni. Doar se speră!

Filiala județeană a noului PNL a organizat o conferinta de presă unde a declarat că până pe 21 decembrie ar trebui să fie selectați toți candidații pentru funcțiile de primar. Declarațiile au venit din partea lui  Marian Petrache, secretarul general al partidului, cel care răspunde de organizațiile din Moldova.
Au participat copreședinții Tudorita Lungu si Ionel Palăr, deputatul Viorica Marcu si senatorul Dragoș Luchian.

Am trecut prin multe campanii electorale, este foarte adevărat că nu am avut condițiile pe care le avem astăzi, dar nici trendul partidului cum îl avem astăzi. Sunt un om realist, veți avea o surpriză plăcută în Bacău....”  a declarat copreședintele PNL Bacău, Ionel Palăr.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin