14.04.2015

Siguranța Bacăului (4) Armata

Exercitiu militar in Bacau. Iata ce mai avem ca dotare militara din cadrul Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista”, Batalionul 631 Tancuri “Oituz” si Batalionul 630 Parasutisti “Smaranda Braescu”

In timp ce se semna contractul pentru soseaua de centura, la poligonul din Bacau s-a desfasurat un exercitiu militar in prezenta Ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa, si generalul maior Laurian Anastasof, seful Statului Major al Fortelor Aeriene.
La final, ministrul Dusa s-a declarat multumit: “Anul acesta am planificat un numar mai mare de exercitii, pentru ca ne permite bugetul. Banii pe care i-am primit au fost directionati catre pregatirea militarilor si inzestrarea armatei. Astfel de instruiri au loc in toata tara, iar unele exercitii le facem impreuna cu parteneri din NATO si UE. Exercitiul de astazi (ieri,n.r.) a fost derulat in baza unui scenariu, iar instructia in sine face parte din pregatirea militarilor pentru diverse misiuni. Totodata, urmarim intarirea masurilor de siguranta pe flancul estic”, a declarat Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale.
Gazdele au spus ca exercitiul tactic desfasurat pe Dealul Bacaului a demonstrat caracterul militarilor din Garnizoana Bacau. “Ne comportam pe câmpul de instructie ca niste adevarati combatanti, pentru ca pregatirea fiecarui militar se face practic in teatrele de operatii. Prin astfel de actiuni integratoare vrem sa vedem cum actioneaza in comun cele trei unitati”, a declarat col. Doru Tocila, comandantul Batalionul 630 Parasutisti “Smaranda Braescu”. 
Via http://www.desteptarea.ro/exercitiu-al-militarilor-bacauani-galerie-foto/

Vezi si

Siguranța Bacăului (3) Sistem Informatic Geospaţial ?

Siguranta Bacaului (1)- Depozitele de combustibil din oras?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin