29.04.2015

Melania Medeleanu va invita la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

Pe 14 mai vă aștept  la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai important eveniment caritabil al județului Bacău. Alături de echipa FSC, îmi doresc să mă întâlnesc la acest eveniment cu cei mai inimoși și responsabili oameni ai Bacăului pentru a întinde o mână de ajutor bunicilor uitați. Prin generozitatea dumneavoastră, sperăm să strângem banii necesari pentru ca 60 de îngrijitoare FSC să poată fi alături de 600 de bătrâni din județul Bacău, rămași ai nimănui, bolnavi și neajutorați. Vin pentru a doua oară la Gala Premiilor Comunității Băcăuane pentru că vreau să fiu alături de cei care reușesc să aducă zâmbete și decență în viața celor ce ne-au fost dascăli, medici și care au acum nevoie de ajutorul nostru! Vă aștept ca să dovedim împreună că Bacăul  știe să-și prețuiască bătrânii!

Melania Medeleanu, realizator Prima TV, gazda Galei Premiilor Comunității Băcăuane
14 Mai 2015, orele 18:00,
Pavilionul de evenimente Levisticum!



Vă invităm să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, evenimentul caritabil de top al Bacăului, pentru a ajuta echipele de îngrijire ale FSC să ajungă la unul dintre cei 600 de bunici uitați din județul Bacău!

Nenea Marin are 85 de ani și se luptă singur, de cinci ani, cu sărăcia și boala. Spune că fără sprijinul îngrijitoarei FSC nu ar supravietui.

Trăiește dintr-o pensie de doar 350 de ron. Datorită diagnosticelor medicale (hipertensiune, diabet și probleme cu picioarele) se deplasează extrem de greu și nu se mai poate descurca singur. 
Are o casă veche și dărăpănată, iar el locuiește într-o singură cameră, în care se află doar un pat și o
sobă. Nu își aduce aminte când a văruit în casă ultima oară. Nu are cu ce...
Ingrijitoarea la domiciliu FSC îi face curățenie, mâncare, aduce apă, sparge și cară lemne, îi repară prin casă.

”Este ca și fata mea, are grija de mine mai mult decât au avut copiii mei. Nu știu ce m-aș face fără ea...” spune nenea Marin despre Iulia, angajata FSC care îl îngrijește.

Puteți ajuta unul sau mai multi bătrâni ca Nenea Marin, optînd pentru următoarele pachete de sponsorizare:
  • Cu o contribuție de 250 de euro veți deveni Sponsor al Galei și veți oferi îngrijire și asistență medicală la domiciliu pentru 1 bătrân din mediul rural, timp de un an!
  • Cu o contribuție de 1000 de euro veți deveni Sponsor de Argint al Galei și veți oferi îngrijire și asistență medicală la domiciliu pentru 4 bătrâni din mediul rural, timp de un an!
  • Cu o contribuție de 1500 de euro veți deveni Sponsor de Aur al Galei și veți oferi îngrijire și asistență medicală la domiciliu pentru 6 bătrâni din mediul rural, timp de un an!
  • Cu o contribuție de 3000 de euro veți deveni Sponsor de Diamant al Galei și veți oferi îngrijire și asistență medicală la domiciliu pentru 11 bătrâni din mediul rural, timp de un an!

Click pentru mai multe informatii referitoare la conditiile respectiv avantajele pachetelor de sponsorizare.

Termenul limită pentru confirmarea participării este 4 Mai 2015
Pentru confirmări și mai multe detalii vă stăm la dispoziție la:
tel. 0728028082, e-mail: departamentpr@fsc.ro

Ionuț Chiriță, coordonator eveniment
MELANIA MEDELEANU, ECHIPA FSC ȘI NENEA MARIN VĂ MULȚUMESC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin