22.04.2015

Conferintele Afaceri.ro ajung in Bacau

La finalul lunii aprilie, Conferintele Afaceri.ro ajung la Bacau. Antreprenorii din oras si din regiune vor avea oportunitatea sa participe la un eveniment business unic in Bacau, care va avea loc pe 30 aprilie, la Centrul de Afaceri si Expozitii Mircea Cancicov Bacau. Acesta este pus la cale de Arhipelago, CAEx si APEC.
 


Afaceri.ro vine in sprijinul mediului de afaceri bacauan prin cea de-a doua editie a Conferintei Afaceri.ro Bacau. Pe 30 aprilie, intreprinzatorii din zona vor avea ocazia sa participe, alaturi de colegi de breasla, specialisti in diverse domenii, traineri sau reprezentanti ai administratiei locale, la
evenimentul care va oferi informatii relevante despre tendinte actuale ale marketingului, surse de finantare ca metode de crestere a afacerii sau resurse umane.
Conferinta va fi structurata in trei sesiuni. In cadrul acestora, vor fi dezbatute dileme si decizii pe urmatoarele teme:
  • Marketing modern – tendinte si provocari in anul 2015, instrumente si metode actuale;
  • Resurse umane – nevoia de personal calificat in zona Moldovei, antrenarea si motivarea angajatilor;
  • Finantari europene – surse de finantare pentru dezvoltarea afacerilor, perspective si pasi de urmat pentru anul 2015.
Spre final, va avea loc lansarea cartii Totul pentru femei de Catrinel Zaharia, care ne va spune cateva cuvinte despre provocarile femeilor in mediul de afaceri. Conferinta se va incheia cu o sesiune de networking, in cadrul careia cei prezenti vor avea oportunitatea de a interactiona cu ceilalti participanti, de a crea diverse contacte si implicit de a dezvolta noi parteneriate.

Printre speakerii care au confirmat prezenta la eveniment se numara: Stefan Timofti (Sommelier & Event Manager, Casa de Vinuri Cotnari), Dana Ghinet (Manager partener, Acces Project Investments), Radu Nechita (Trainer, Mentor Training), Marius Sescu (Online Marketing Specialist), Iulian Basu (Consultant, Business Angels Romania), Andrei Tabarcea (Consultant, Business Angels Romania), Catrinel Zaharia (Senior Business Consultant, Extind Management), Iulian Basu (Consultant, Business Angels Romania), Andrei Tabarcea (Consultant, Business Angels Romania), Alexandru Lazescu (Analist economic), Corneliu Pricope (Director, Centrul de Afaceri si Expozitii CAEx si Incubator de Afaceri Bacau), Marius Alexa (CEO, Arhipelago).

Lista actualizata a speakerilor, agenda completa si alte informatii utile despre Conferinta Afaceri.ro Bacau 2015 se regasesc pe pagina web http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-bacau-2015/. Inscrierile se fac prin completarea formularului disponibil aici: http://goo.gl/EVrKKH.

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Casa de Vinuri Cotnari, Business Angels Romania, Exonia, Autonom, Idilis, Papioane Kruger, British Romanian Chamber of Commerce, Mentor Training, Alchemy Trainings & Coaching, Ovidiu Oltean, Ziarul Evenimentul, Economic Zoom, Forbes, Jurnalul de Afaceri, Fundatia Post Privatizare, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin