16.01.2014

Trupa BZN, în premieră în Bacău 8 martie, ora 19.30, Teatrul de Vară “Radu Beligan”

Cea mai romantică trupă din lume cântă de Ziua Femeii in Bacău Jan şi Anny, legendele BZN, în premieră în Bacău 8 martie, ora 19.30, Teatrul de Vară “Radu Beligan”

 Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului de Vară şi online pe vandbilete.ro şi bilete.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categorie între 300 şi 100 de lei. Evenimentul face parte din proiectul naţional cultural „Artă contra drog”.

 8 Martie va fi cea mai romantică sărbătoare a băcăuanilor care vor petrece o seară de neuitat la concertul de colecţie susţinut de membrii trupei BZN, Annie Schilder si Jan Keizer, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”. Evergreen-urile "Blue Eyes, Blue Eyes" şi "Dance, Dance" vor răsuna pentru prima dată în
Bacău, în cadrul unui turneu naţional pe care Jan şi Anny, simbolurile trupei BZN, îl vor susţine în luna lui “mărţişor”. Artiştii vor mai concerta în Timişoara şi Cluj-Napoca. BZN este prescurtarea folosită de formaţia olandeză Band Zonder Naam, care semnifică "trupa fără nume". Artiştii şi-au început cariera în anii “60 şi de atunci au rămas în inimile fanilor ca fiind cea mai romantică trupă din istoria muzicii. Formaţia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de carieră, sute de melodii înregistrate în numeroase limbi, peste 40 de albume vândute în milioane de copii şi zeci de discuri de aur şi de platină.

Datorită succesului pe care l-au avut în ultima perioadă, Jan şi Anny au mai adăugat un disc de platină la colecţie. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au câştigat discul de platină, membrii formaţiei bucurându-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat săptămâni la rând topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franţa, Suedia, Anglia.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin