12.09.2012

Vrei sa il atingi pe Stefan?

Asa cum v-am anuntat, Stefan Banica se pregateste pentru turneul national “Atlceva”, pe care il va desfasura in aceasta toamna in 9 orase din tara. Artistul va sustine un concert extraordinar in Bacau, pe 30 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul de Vara.
Fanii lui Stefan Banica vor fi mai aproape ca niciodata de artistul lor preferat! VIP Package la concertul Stefan Banica din Bacau constituie o experienta unica, de neuitat! Pachetul VIP include un bilet in cea mai
buna zona a salii, cel mai recent album al artistului, “Altceva”, o sapca cu logo-autograf si oportunitatea extraordinara de a-l intalni pe Stefan Banica, unul dintre cei mai iubiti artisti din Romania. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, intr-o zona exclusiva, care nu este deschisa publicului larg si vor avea sansa de a participa la sesiunea foto pe care artistul o va tine special pentru ei.

Biletele sunt diponibile la urmatoarele categorii de preturi: VIP Package – 150 lei; Categoria I – 100 lei; Categoria a II-a – 80 lei; Categoria a III-a – 60 lei.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro.

In cadrul turneului, Stefan Banica va prezenta atat piese de pe noul sau material discografic, cat si hituri binecunoscute, indragite si asteptate de public de fiecare data in concerte. Noul album Stefan Banica va fi al 14-lea disc de autor din cariera artistului si se va numi “Altceva”.

“Pentru mine este important contactul direct cu publicul, iar noul album, care se numeste “Altceva”, va fi promovat printr-un turneu national in lunile octombrie si noiembrie. In aceste concerte vom canta si piesele de pe noul disc, dar si cantecele consacrate, pe care publicul le asteapta. De asemenea, o parte din albumul “Altceva” se va regasi live pe scena Salii Palatului in concertele de Craciun de anul acesta. Albumul “Altceva” e un proiect mare si complex si puteti afla mai multe amanunte in curand pe pagina mea de facebook, Stefan Banica Official - http://www.facebook.com/StefanBanicaOfficial – si pe site-ul meu, www.stefanbanica.ro. Va spun doar atat: o sa fie un consum mare de energie, de-abia astept sa ne vedem!” – Stefan Banica





Un comentariu:

LinkWithin