18.09.2012

Cora ajută școlile din mediul rural

Cora deschide în curând un nou magazin la Bacău, al nouălea hipermarket din rețea, după cele trei de la București și câte unul la Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Constanța.

 Cu ocazia inceperii scolii, Cora Bacău a donat 1440 de ghiozdane cu rechizite în valoare de 117.000 lei, tuturor copiilor de la Școala Alexandu Piru din Mărgineni și de la Scoala cu Clasele I-VIII din Cleja, județul Bacău.

Donația face parte din campania «Școlile de la țară» în cadrul căreia cora România a donat în prima zi de școală, 3000 de ghiozdane cu rechizite în valoare de 240.000 de lei, către cinsprezece școli din zonele rurale din apropierea a cinci magazine cora: Bacău, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin și Constanța.


Philippe Lejeune, Director General al cora România:

«cora s-a integrat de la crearea sa în România, în viața socială și a participat la activitățile comunităților unde a deschis magazine. Ne face plăcere să oferim astăzi 3000 de ghiozane copiilor din școli rurale, dintre care 1440 numai la Bacău. Este a doua acțiune desfășurată de noi pe plan național, după Luna inimilor deschise care a însemnat o donație importantă către opt asociații umanitare. cora dorește să insiste prin aceste activități, pe filozofia unui comerț responsabil și a rolului important pe care toate companiile trebuie să-l joace ca parte a comunității».

Cătălin Ismană, Director cora Bacău:

«Pentru a face mai ușoară despărțirea de vacanță, cora și-a propus să le facă o bucurie copiilor încurajându-i la începutul noului an școlar cu un set complet de rechizite. Campania Școlile de la țară se află în acest an la prima ediție și continuă seria de campanii de implicare socială desfășurate de cora. Deși la nivel mondial, economia este într-o etapă de criză, prin această acțiune dorim să diminuăm cât mai mult posibil impactul acesteia asupra educației. Le urez copiilor să se bucure de școală și de carte!»
Suma reprezentând contravaloarea ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuții de la o parte din furnizorii cora.

Un comentariu:

  1. cora tinde sa devina unul dintre cei mai buni retaileri din romania si prin prisma acestor donatii.bravo lor

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin