08.09.2012

N-a fost cu noroc (Up-date)

Dimineata, in jurul orei 5, un Golf gri a intrat in geamurile Bet-cafe-ului de pe Stefan cel Mare. Martorii spun ca accidentul s-a produs din cauza unor certuri in masina. Astept raportul politiei pentru clarificari.

Si cu cum spuneam:  La data de 08.09.2012, în jurul orei 05.30, în timp ce Mihaela P., de 23 de ani, din
Bacău, se afla pe Ștefan cel Mare, din Bacău, la volanul unui autoturism, a avut o altercație cu Andrei U., de 26 de ani, din Bacău, care se aplecase către conducătorea auto din exterior pe geamul coborât al portierei stânga față, moment în care aceastea a pus în mișcare autoturismul, l-a accidentat pe Andrei U., după care a avariat sediul unei societăți.
În urma evenimentului cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Bacău pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea lor.
Atât conducătoarea auto cât și victima au fost testate cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ în cazul Mihaelei P. și de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul lui Andrei U.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corprală din culpă și distrugere.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin