14.09.2012

A inceput Oktoberfest 2012

Joi, 13 sept. 2012, s-a dat cep la butoiul cu bere, moment ce a marcat deschiderea zilelor cultural germane - Oktoberfest 2012. Responsabil cu ciocanul a fost Prefectul Bacaului, Claudiu Serban. Clubul Economic German, organizatorul festivalului, a pregatit numeroase surprize publicului, in afara de bere, carnati picanti, ciolan de porc, taietei cu varza, salata de cartofi sau varza acra.

La deschidere au mai participat viceprimarul Mihai Sustac, subprefectul Dorian Pocovnicu, Ulrich Brunhuber - presedintele Clubului Economic German si prezentatorii si binecunoscutii Cristian Topescu si Christel Ungar-Topescu

Seara a fost completata cu muzica interpretata de “Fanfara Militara Bacau”, de “Brass Ensemble“ a Filarmonicii Mihail Jora Bacau si de “Adamos Brass”, precum si de diverse grupe de dans.

Grupul de dans “Ringelreih'n”, de la Colegiul National de Arta “George Apostu” Bacau, coregraf Simona Baicu, a prezentat o suita de dansuri populare germane si adaptari ale acestora, iar ansamblurile folclorice  au prezenat dansuri populare din zona Moldovei.

In urmatoarele zile ale evenimentului, pana duminica noaptea, oaspetii au posibilitatea sa se delecteze intr-o atmosfera relaxanta, cu performantele artistilor germani si romani. Programul va fi completat cu jocuri pentru toate varstele. 

Toate fotografiile le gasiti  pe facebook<< click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin