22.09.2012

Târgul Artelor şi Meşteşugurilor / 22-23 septembrie 2012

Fundatia de Sprijin Comunitar din Bacau in parteneriat cu Hello Shopping Park organizeaza in acest week-end un inedit targ al artelor si mestesugurilor. Targul isi propune sa promoveze produsele si serviciile realizate in cadrul diferitelor structuri de economie sociala din regiunea Moldovei, inclusiv cele realizate de catre persoane ce fac parte din grupurile defavorizate. Targul se va desfasura in cadrul centrului comercial Hello Shopping Park din Bacau in zilele de 22-23 septembrie, in intervalul orar 10-20. Vor expune ONG-uri, societati comerciale, mestesugari populari si mici producatori din cele mai diverse
domenii: productie obiecte artizanale traditionale (tesaturi, ceramica, lemn etc), productie obiecte hand-made (bijuterii, obiecte ornamentale, cadouri etc), confectii textile, prelucrarea lemnului si mobilier etc. Si-au anuntat prezenta peste 30 de expozanti iar pe langa produsele si serviciile ce vor fi prezentate spre vanzare organizatorii au pregatit vizitatorilor si un program de animatie ce cuprinde muzica, dansuri, demonstratie de karate, program ce se va desfasura in fiecare din cele doua zile in intervalul orar 12-14. Evenimentul este adresat structurilor de economie sociala din zona Moldovei: unitati protejate autorizate (ONG-uri, societati comerciale, cooperative mestesugaresti, organizatii/institutii ce au in componenta lor ateliere protejate, alte forme de economie sociala), ONG-urilor care realizeaza activitati economice aducatoare de venituri, dar si micilor producatori particulari de obiecte artizanale. La targ vor fi deasemenea prezenti si cativa mesteri populari care vor expune produse traditionale. Evenimentul reprezinta o buna oportunitatre pentru oameni de afaceri locali care doresc sa cunoasca oferta serviciilor, produselor realizate in cadrul unitatilor protejate autorizate si avantajele pe care le pot avea in baza Legii 448/2006. Deasemenea publicul larg este asteptat sa descopere un univers fascinant in care indemnarea si imaginatia se impletesc intr-un mod armonios.
Vino în Calea Republicii nr. 181 şi vei găsi: obiecte artizanale, obiecte decorative, obiecte hand-made (bijuterii, cadouri), meşteri populari, ateliere demonstrative, programe artistice oferite de voluntari si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin