31.08.2015

Crucea Rosie face voluntariat la Aeroportul Bacau

In caz de intarzieri ale curselor, aeroportul are obligatia sa asigure hrana pasagerilor si daca sunt intarzieri mari, si cazare. Am patit personal sa vad ce inseamna intarzieri in aeroprtul din Bacau si cum aduceau pungute de covrigei la un leu. Dupa ce mai treceau cateva ore, mai aduceau o punguta.

De data aceasta, Crucea Roșie Bacău a oferit susținere celor 168 de pasageri care au fost nevoiți să aștepte sosirea cursei Bacău-Roma, ce trebuia să decoleze de pe Aeroportul George Enescu duminică, 30 august, la ora 14.30 și a decolat de-abia în jurul orei 20.30.

Zborul a fost amânat din cauza unor defecțiuni tehnici la aeronava Boeing 737. Crucea Roșie Bacău a oferit pasagerilor, dintre care aproximativ 30 de copii, apă minerală, apă plată, biscuiți, banane, ciocolată Snickers, pentru a reuși să traverseze în condiții bune cele peste șase ore de așteptare.

Totodată, personalul calificat al Crucii Roșii Bacău a oferit asistență medicală unei doamne de peste 65 de ani, cu probleme cardiace, ce a avut nevoie de oxigen. Echipa Crucii Roșii Bacău își îndeplinește astfel misiunea de a fi alături de persoanele aflate în situații de risc, de fiecare dată când este nevoie de intervenția noastră.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin