01.09.2015

Centrul rezidential al Crucii Rosii Bacau, la Racova

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Bacău are plăcerea de a vă anunța că începând cu luna septembrie va inaugura CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE în satul Racova, comuna Racova, județul Bacău, într-un ansamblu rezidențial de 8 imobile. CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTICE AL CRUCII ROȘII BACĂU a apărut din dorința de a acorda spații de cazare și servicii de îngrijire de calitate persoanelor în etate (vârstnici peste 65 de ani), respectând dreptul acestora la îngrijire medicală, la prevenirea dependenței, la ocrotirea de către personal calificat, la ocrotirea legala, la dreptul de a alege locul si modul de viata, la sustinerea familială și comunitară, într-un ansamblu in care sunt prețuite în egală măsură nevoile individuale ale fiecăruia.Astfel, CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTICE AL CRUCII ROȘII BACĂU oferă
servicii profesionale extinse, precum asistența pacienților în hrănire, îmbăiere, spălare sau îmbrăcare, precum și îngrijire de specialitate și monitorizare permanentă, tratamente medicale, terapie psihologică si fizică. Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Bacău este deja furnizor autorizat de îngrijiri socio-medicale și medicale la domiciliu, având experiență în domeniu și personal de specialitate în acest sens.

Clădirile sunt de tip parter+etaj+mansarda. Fiecare cladire are un numar de 5 camere dispuse pe două nivele, 3 băi și un salon pentru socializare. Avem grijă sa oferim pentru fiecare rezident curățenia și igiena de care are nevoie, televizor, un spatiu personal de stocare si sa protejam bunurile fiecaruia dintre aceștia. Mobilierul CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTICE AL CRUCII ROȘII BACĂU de batrani este modern si realizat in coordontanta cu nevoile pacientilor sai, avand la dispozitie bai moderne, curate si bine igienizate, cat si spatii de relaxare, socializare, bucatarie spațioasă si curte pentru jocuri de societate sau socializare.

Astfel, fiecare clădire dispune de o curte de aproximativ 100 mp, în interiorul căreia este amenajat un spațiu plăcut pentru petrecerea timpului în aer liber. CENTRUL REZIDENȚIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTICE AL CRUCII ROȘII BACĂU are angajati asistenți medicali și medic, îngrijitoare bătrâni și infirmiere cu atestat în acest sens, aceștia asigurând supravegherea stării de sănătate și administrarea medicației.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin