05.02.2013

Spectacol culinar cu maestri bucatari

A nu se citi acest articol cu stomacul gol:) La fel si pozele sa nu se vizioneze fara ceva de mancare la indemana! Dupa cum v-am anuntat, in Arena Mall a avut loc un show culinar de exceptie.

Fiecare fel de mancare preparat la fata locului era scos la "licitatie" catre publicul prezent iar banii merg catre o fundatie de caritate. Preparatele au fost din bucataria internationala.

Sculpturile in fructe au fost realizate de Dan Bogatu din Bucuresti. Sculptura în fructe sau "fruit carving" îşi are originile în Thailanda, acolo existând şcoli speciale pentru asemenea opere. Totul a fost improvizatie si cele peste 20 de feluri de mancare au inmiresmat mallul. Unul din acele feluri (Ton proaspat in crusta de pesmet si ierburi aromatice ) va purta numele celui care a licitat cel mai mult si maestrul ii va inregistra reteta in noua sa carte.






Prezentarea de vinuri cu degustare, de catre maestrul somelier Sergiu Nedelea, Ambasadorul vinului romanesc, a dat peste cap de tot papilele gustative a celor prezenti.

Porcul cu marul in gura ce a stat marturie intreg evenimentul, a fost impartit in mall celor prezenti. Dupa spectacol, petrecerea a continuat la Pensiunea Casablanca.

Organizatorul Catalin Paduraru s-a declarat multumit, declarand ca efortul a meritat si a promis ca pregateste un nou event in luna martie unde bucatarii bacaului se vor intrece in ale gatitului.
Intreg spectacolul culinar a tinut spectatorii pana seara, unde la sfarsit au avut parte de momente artistice alaturi de Valy Stoleru care a fost si moderatorul evenimentului.

Pozele sunt pe facebook << clik

Un comentariu:

  1. M-au fascinat dintotdeauna sculpturile in pepene, cat despre eveniment, vreau sa ajung la o chestie de genu' sa gust din cat mai multe delicii...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin