21.02.2013

Inscrie-te in programul TEEN LIDER!

 Vino la Sezonul 1. "Viata ca un teatru"! Programul nonformal TEEN LIDER te va ajuta sa petreci mai mult timp alaturi de prieteni si sa te decizi asupra carierei tale!

Alatura-te tinerilor bacauani care au optat deja pentru acest program! LIDERII sunt cei ce stabilesc directia si toti ceilalti ii urmeaza, ei sunt cei care fac diferenta. Omenirea are nevoie de lideri puternici, orientati pozitiv! TEEN LIDER te va incuraja: - sa te
exprimi si sa te faci ascultat astfel incat parerea ta sa conteze; - sa relationezi usor, sa dezvolti si sa mentii prietenii; - sa iti depasesti temerile, timiditatea si indoiala; - sa gestionezi corect resursele pentru a obtine rezultatele pe care ti le doresti; - sa iti pui in valoare atributele tale pozitive; Programul TEEN LIDER este poarta deschisa pentru tine.

Mentorii LIDER ACADEMY, te vor incuraja sa iti dezvolti atributele pozitive. Alaturi de ei iti vei cultiva increderea in tine, independenta si creativitatea. Aici vei deprinde gandirea pozitiva si vei cultiva puterea interioara de a razbate atunci cand ceilalti abandoneaza.

 Cum te inscrii? Completeaza cu datele tale si transmite formularul de inscriere atasat pe mailul lideracademy@yahoo.com. Cum aflu mai multe detalii privind programul TEEN LIDER? Structura programului, durata si tariful acestuia sunt disponibile pe www.lideracademy.ro sectiunea Teen Lider. Urmareste activitatile desfasurate pana acum in cadrul programului pe Facebook .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin