10.05.2012

De ce Fundatia de Sprijin Comunitar?

 In urma cu un an, scriam despre prima expozitie foto persoanala, organizata de catre Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC). Impreuna cu Fox am mers pe coclaurile judetului si am imortalizat activitatea angajatilor si voluntarilor FSC. Expozitia, intitulata “Romania rurala in imagini si culori” surprinde imagini frumoase dar si inedite din zona rurala de est a judetului Bacau, acolo unde FSC desfasoara programele sociale, medicale si educationale de 14 ani. 


Am gasit copii, batrani, situatii grele, saracie dar si speranta. Expozitia a avut vernsiajul la Muzeul de Istorie din Bacau iar mai apoi a mai fost plimbata prin mai multe locuri printre care Ambasada Norvegiei, mallurile din Bacau, etc.

2012 este Anul european al îmbătrânirii active si astazi este Gala Premiilor Comunitatii Bacauane, cu tema anului, care are ca scop si continuarea proiectelor in care sunt implicati cei din fotografii. Pentru cei care nu au reusit sa vada niciodata fotografiile sau vor sa le revada, le-am postat si pe Facebook:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin