20.05.2010

Prima Zi Europeană Împotriva Obezităţii @ Arena Mall

Facultatea de Ştiinte ale Mişcării, Sportului şi Sănătaţii împreuna cu Arena Fitness Club vor organiza, în data de 22 mai, un eveniment menit să marcheze Ziua Europeana Împotriva Obezităţii.

Acţiunea are ca scop tragerea unui semnal de alarmă in rândul populaţiei asupra obezităţii ca fiind o afecţiune cronică. Obiectivul întregii campanii din acest an este de a ajuta cetăţenii supraponderali să piardă 5-10% din greutate pentru a-şi îmbunătăţi semnificativ starea de sănătate.

ZEIO

Organizatorii propun vizitatorilor alternative pentru un stil de viaţa sănătos prin activitaţi fitness şi
sportive: Gym Ball, Tae Bo, Tubes, Pilates, Spinning etc. “Obiectivul acestei iniţiative este de a veni în sprijinul cetăţenilor supraponderali şi obezi, de a-i ajuta sa işi schimbe stilul de viaţa, de a-şi controla greutatea si a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.” , a declarat Gabi Lupu, Manager si Instructor Fitness.
Astfel, sâmbătă, sunt aşteptaţi toţi doritorii de mişcare, incepând cu ora 11.00, la parterul centrului comercial Arena Mall pentru a sustine Campania alaturi de toţi cei implicaţi.

22 Mai 2010 va fi prima Zi Europeană Împotriva Obezităţii şi a apărut ca urmare a faptului că aproape jumătate din populaţia europeană este supraponderală sau obeză. Deşi acest aspect este deseori văzut ca afectând imaginea corporală şi încrederea, excesul de greutate este extrem de dăunător sănătăţii, provocând problem grave la nivelul sănătăţii personale şi a celei publice în toată Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin