20.05.2010

De ce trebuie sa ma întorc la METRO Bacău?

După cum bine știți Metro a fost primul hipermarket deschis la noi în oraș. Fiind singur, o  bună perioadă de timp a deținut monopolul regional. Lucru prost înteles de ei, prin abordarea nepăsării fata de clienti. Odata cu deschiderea celorlalte hipermarketuri, a scazut si traficul în Metro. Vreau sa spun ca pe la inceputul anului, m-au sunat in disperare ca de ce nu mai vin pe acolo? plus zeci de mesaje cu reduceri. Deci situatia e disperata. In ultimul timp am observat ca mai mult en-gross-istii si firmele mai dau pe acolo.

Câteva lucrui care au deranjat, deranjeaza si ce-am mai patit si eu la Metro Bacau:

  • dupa atâția ani, plus o modernizare recentă, nu au fost în stare să monteze un senzor la bara metalică de la intrarea in magazin (in fața recepției). Tot timpul esti nevoit sa lovesti cu caruciorul panoul metalic, pentru a înainta în magazin.
  • o dată căutând un produs sanitar, am întrebat aproape toți angajații unde l-au mutat, primind de la fiecara altă variantă de răspuns. După jumătate de oră de căutat prin tot magazinul (nu exagerez) s-a trezit cineva să spună ca nu mai există produse sanitare si le-au scos de ceva timp.
  • aceeasi coada la casele de marcat. Erau doar 4 case deschise si  toti care asteptau aveau carucioare încărcate full cu baxuri pentru firme.
  • aproape ca nu a fost dată ca la un produs cumpărat, sa nu fie vreo problema cu pretul. Dupa ce ca era coada si putine case, a trebuit sa mai si astept in plus până s-a sinchisit cineva sa aduca nu stiu ce.
  • iar cireasa de pe tort am gasit-o acasa, cand la cravata din cutie am gasit antifurtul metalic. Desi la iesire a sunat alarma, paznicul mi-a zis linistit sa plec mai departe, ca o fi de la vreo eticheta din haine. Si iata cum trebuie sa ma intorc la Metro, cand voi mai avea timp, ca sa-mi scoata antifurtul, pentru a putea purta si eu cravata vreodata. Noroc că am păstrat factura întâmplător, că mă poate mă trezeam cu vreo surpriză că am furat cravata.

Despre peripeții la Metro a mai scris si Contrasens mai demult. Gasiti articolele aici si aici.

2 comentarii:

  1. Hahaha, ar fi dura faza sa te mai bage si la rece :)) Ai tu factura dar nu se stie niciodata in Romania :))

    Hai succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) abia astept, ma duc cu pijamale la mine:)) eu cand vreau sa fluier, fluier:))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin