24.02.2010

Reîncepe campionatul de minifotbal

Campionatul Municipal de Minifotbal pentru Amatori – Liga Bergenbier ediţia a IV-a, 2009 - 2010


Pe data de 27 februarie va reîncepe campionatul municipal de minifotbal, după o pauză de mai bine de două luni. Miza campionatului în această primăvară se dovedeşte a fi una destul de mare. Astfel după terminarea meciurilor din returul campionatului, echipele clasate pe primele 8 locuri vor intra într-un sistem play-off de
desemnare a campioanei, în acest moment primele 14 echipe având fiecare şanse reale de a prinde un loc în această fază a competiţiei.

Totodată Comitetul Executiv al Asociaţiei Române de Minifotbal a luat


decizia la începutul acestui an de a organiza şi Cupa României la Minifotbal, eveniment la care va participa echipa de pe locul secund al clasamentului, în cazul Bacăului. Acest eveniment va avea loc în perioada 2-4 iulie la Zalău, în timp ce Turneul Final va avea loc o săptămână mai târziu, locaţia urmând să fie stabilită la următoarea intâlnire a Comitetului Executiv. „Vom demara returul campionatiul la sfârşitul acestei săptămâni fiindcă trebuie să ne încadrăm în programul naţional, pentru ca la sfârşitul lunii iunie să putem cunoaşte deja echipa campioană în vederea participării la Turneul Final”, ne-a declarat Gheorghe Burleanu, managerul general al competiţiei.

În acest moment Tofan Sport este liderul campionatului având un avans de 5 puncte în faţa celor de la SC Andisimo şi de 9 puncte faţă de SC Ermacom şi FC Coriolan. Această diferenţă pare a nu fi tocmai suficientă celor de la Tofan Sport pentru a termina returul pe prima poziţie, dacă este să ne amintim de finalul ediţei de anul trecut a campionatului de minifotbal. Dacă lucrurile sunt incerte pentru echipele de pe primele locuri ale clasamentului, acelaşi lucru se întâmplă însă şi pentru formaţiile din partea de jos a clasamentului Dedeman, Cartier URA, Nuntaşii Poşta Atlassib, X-Carp, FC Nordului sau FC Afezam care se bat pentru a termina în primele 8 echipe. Toate acestea nu reprezintă decât farmecul şi frumuseţea minifotbalului care face ca fiecare partidă să fie extrem de disputată şi deschisă totodată oricărui rezultat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin