01.02.2010

Radio Adolescenta Bacau sarbatoreste in Club Khemia

Vineri, 12 februarie 2010 Radio Adolescenta implineste 13 ani. Atmosfera va fi intretinuta de doi dintre cei mai buni animatori de la Adolescenta, DJ Marian si MC Barzaune in Club Khemia Bacau.

Invitati special vor fi dansatori de la Fiesta Club Bacau.

Pretul unui bilet este de 10 RON, mai multe detalii despre eveniment si bilete pot fi cerute coordonatorului evenimentului, Stefan Borza, ce poate fi contactat la numarul de telefon 0751.045.963 sau online la id-ul de messenger djbarzaune@yahoo.com.


Parteneri media: 1 Tv Bacau si Inima Bacaului.



7 comentarii:

  1. 1. Radio Adolescenta implineste 13 ani pe data de 14 FEBRUARIE, in fiecare an este sarbatorita aceasta zi cu 2 semnificatii "ZIUA INDRAGOSTITILOR si ZIUA ACESTUI POST DE RADIO" pentru a te documenta mai bine te invit sa intrii pe blogul acestui radio http://www.radio-adolescenta.page.tl/Despre-noi.htm scuze pentru informatiile eronate date de colegu' .

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta am primit.....Acuma ma gandesc ca poate s-a referit doar ca sarbatoreste aniversarea pe 12 deoarece cade vineri si sa vina lumea la club....

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Radio Adolescenta! Speram la o audienta cat mai mare si sa o tinem multi ani de aici inainte. Din pacate pentru mine... o sa treabuiasca sa parasesc acest radio in cateva luni, dar promit ca voi pastra legatura cu cei din echipa.

    Mult succes!



    Ne vedem in khemia pe 12

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani!!!va pwp pe toti sa ne traiti,audiente cat mai multe.Toti sunteti super .Abia ast

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin