22.02.2010

Fii “legal’’, căsătorește-te pentru o zi in Autobuzul Dragostei

Liga Studențească a Universității “Vasile Alecsandri” din Bacău te invită miercuri, 24 februarie 2010 intre orele 10.00-16.00 să intri in rândul celor căsătoriți, chiar și pentru o singură zi, intr-un loc mai deosebit, un autobuz. ”Autobuzul dragostei” va circula pe traseul 22 și va opri în fiecare stație pentru a îmbarca indrăgostiții de toate vârstele. Cei care se vor căsători vor primi certificate de căsătorie pentru o zi şi cel mai trăznit cuplu va fi premiat. Această invitație este adresată de către Liga Studențească tuturor îndragostiților ce vor să urmeze tradiția de ”Dragobete”, indiferent de vârstă. Dacă în anii din urmă s-au ‘căsătorit’ cupluri de vârsta a treia, este interesant ce va urma anul acesta, poate chiar o cerere oficială în căsătorie.

În cadrul acestui eveniment Liga Studențească a Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacau va avea ca parteneri: ”Trustul Media Deșteptarea”,” SC Transport Public SA”,” S.C. Grafit Invest”, ”Arena Mall”, ”Zile si nopți”, ”Inima Bacăului”, „Kristofer93”, „Videostel”, „Ciobufilm” .

Autobuzul dragostei Inimabacaului.ro


Si nostimul ''Certificat de casatorie'' :)


2 comentarii:

  1. Mai liga porumbului, parintii vostri asa fac? Belciule, nici nu ma mira ca esti asa de slab pregatit, daca taica-tu a pierdut nptile cu prietenii, s-a uitat ore in sir la meci si a consumat cantitati industriale de bere. Cand sa mai aiba timp de educatia ta? Mai ales ca isi ocupa timpul certandu-se indelung cu maica-ta, ca uita frecvent de ziua ei. Nu ma mira nici sa il aud pe Vlad, marele vicepresedinte al Ligii studentilor Universitatii Vasile Alecsandri Bacau, dand dovada de semianalfabetism acut. Din cele cinci cuvinte ce formeaza onomatopeele numite de el fraza, 10 sunt folosite gresit! Normal ca omul n-are nicio vina ca maica-sa, in loc sa se ocupa de educatia lui (macar sa il invete cat de cat sa vorbeasca corect limba romana), petrecea ore in sir in fata oglinzii, iar sase zile din cele sapte ale saptamanii si le petrecea la cafea cu prietenele. Nutule, dar tatal ti-l cunosti? Ca imi imaginez ca prietenii lui taica-tu nu au stat doar sa vada cum isi etaleaza maica-ta lenjeria intima prin fata lor. Sunteti o gluma mai proasta decat "glumita" pe care incercati sa o faceti. De fapt ce zic eu o gluma proasta, a face o gluma proasta inseamna a incerca sa creezi ceva, a rationa. E o tentativa sociala mai mult sau mai putin intelectuala. Desi veti termina o facultate, totusi voi sunteti niste cocalari, nu niste intelectuali. Va doresc sa aveti sotii asa cum le-ati descris in prostia aia de certificat de casatorie, iar ficele voastre soti dupa modelul conceput de voi. Fraieri sunt aia care urca in caruta dragostei la voi si nu va muta moaca din loc. Daca voi ati fost rezultatul unui avort, nicidecum a dragostei parintesti, atunci macar incercati sa ascundeti acest lucru. Nu va bateti joc de o sarbatoare, care printre altele mai e si pur romaneasca. Dar, vorba batranilor: Capra dupa ce ca e raioasa, tine si coada sus! Cel mai tragic e ca sunteti atat de imbecili incat de fiecare data cand va critica cineva, mai mult sau mai putin agresivi, o luati drept o dovada a rautatii si a invidiei, nicidecum nu incercati sa va reparati greselile. Mai tragic decat atat e ca Nedeff, o persoana pe care eu o stiam cu capul pe umeri, tine la sanul sau niste imbecili ca voi. Eu sa fi fost in locul lui va scuipam ca pe o masea stricata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii vor spune ca trebuie sters comentariul meu, conform regulilor site-ului. Va demonstrez ca nu. Mentionez doar in treacat dreptul la libera exprimare garantat atat de Constitutia Romaniei, cat si de Declaratia Universala a Drepturilor Omului.
    Sa luam regulile de folosire a site-ului.
    "comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material".
    Comentariul meu de mai sus e foarte la obiect si are mare legatura cu materialul. Este o analiza a certificatului de casatorie elaborat de Liga studentilor.
    In regulament se vorbeste si despre "atacuri la persoana autorului". Nu poate fi considerat un atac la persoana autorului din moment ce autorul de nu considera certificatul de casatorie un atac la persoana celor care primesc acest certificat, o batjocora la adresa sentimentelor lor. Apar parintii lor, pentru ca am spus eu, din familia lor, ei sunt cei care au cea mai multa experienta in alte casniciei si probabil la ei au identificat aceste comportamente ale cuplului casatorit.
    Astept comentariile domniilor voastre pe marginea textului.
    Si ale Ligii! Ma umplu de energie pozitiva cand sunt injurat :)))!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin