19.02.2010

Bacăul vrea aer curat !

(click pt. mărire)

APM Bacau prin Serviciul Monitorizare, Baza de date si Rapoarte, sub coordonarea d-nei Sef Serviciu chim. Tania Ursu, a initiat Programul de gestionare a calitatii aerului, in vederea respectarii cerintelor legislatieie europene, privind calitatea aerului inconjurator.

In data de 10 februarie 20010, la sediul APM Bacau s-a intrunit Comisia Tehnica, unde a elaborat o serie de masuri pentru reducerea emisiilor de pulberi in suspensie - PM10 - . Au participat reprezentanti din partea: CET Bacau, DSP Bacau, RAR Bacau, Primaria Bacau, Politia Primariei Bacau, Primaria Letea Veche, ARPM Bacau si Asociatia Ecologica Iubim Natura Bacau.

APM Bacau anunta postarea pe site-ul: www.apmbc.ro, in meniul Monitoring, Baza de Date, submeniul Program de gestionare calitate aer in mun. Bacau, la adresa:www.apmbc.ro/apmbc-129-20.htm, a documentului MASURI PENTRU REDUCEREA EMISIILOR DE PM 10 IN MUNICIPIUL BACAU, document ce va face parte integranta din Programul de gestionare a aerului din municipiul Bacau. Scopul programului se inscrie intr-o actiune la nivel national, in vederea respectarii cerintelor Directivei 2008/50/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 21 mai 2008, privind calitatea aerului inconjurator si un aer mai curat pentru Europa.

APM Bacau asteapta pana pe 26.02.2010 propuneri din partea cetatenilor municipiului pe site sus mentionat.

Un comentariu:

LinkWithin