13.10.2016

INAUGURARE DECATHLON BACAU

Așa cum v-am anunțat in luna mai, astăzi, în prezența presei, a unor personalități sportive și a oficialităților locale, magazinul sportiv DECATHLON a deschis primul magazin din Bacău în cadrul Hello Shopping Park. Incepand din 13 octombrie, la ora 18:30 s-au deschis ușile magazinului.

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult legat de acest concept, ar fi:

-garanția ce se acordă la nivel național. De exemplu cumperi un produs din Bucuresti și il poti schimba in Bacau sau Iași.
- faptul că printre angajati sunt și sportivi de performanță
- au invitat la inaugurare sportivi cu performanțe internaționale. De exemplu panglica a fost tăiată de catre băcăuanca Georgiana Aniței, campioană mondială de juniori 2 (cadeţi) la triplusalt și de către Radu Marius finalist la Campionatul European si calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, si nu numai...
-si de ce nu, preturi accesibile. Prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, Decathlon propune clienților săi produsul cu cel mai  bun raport calitate-preț, pentru fiecare familie de produse.

S-au mai realizat câteva demonstrații calitative precum incercarea ruperii unei perechi de pantaloni, care a rezistat cu brio și testul unei mingi de baschet, care nu se dezumfla la intepare, datorită unui gel din interior.

Al treilea magazin al retailerului din zona Moldovei și al 18-lea din țară, magazinul Decathlon din Bacău le propune pasionaților de sport o gamă de peste 5.000 de articole și echipamente sportive ce se disting prin fiabilitate tehnică, diversitate, creativitate și inovație, încurajând mișcarea pentru persoanele de toate vârstele, de la mic la mare. Cu un spațiu extins, de 1.200 m2, și un design contemporan, în linie cu cele mai noi standarde internaționale în domeniul retail-ului sportiv, magazinul aduce clienților articole pentru peste 50 de sporturi.



Ne bucurăm foarte mult să deschidem acest magazin în Bacău, mai ales pentru că avem déjà clienți loiali aici, care ne așteaptă de ceva timp. Am pregătit o gamă de peste 5.000 de articole și echipamente sportive, pentru pasiunile fiecărei categorii de vârstă, în care avem produse tehnice de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri. Ne dorim să facem sportul accesibil unui public cât mai larg din România, iar cu fiecare deschidere de magazin contribuim la îndeplinirea acestui scop”, a declarat Eric Mazillier – Country Manager, Decathlon România.

Astfel, clienții vor putea găsi echipamente pentru o gama diversă de sporturi, de la drumeție montană, natație, sporturi de echipă, fitness, alergare, sporturi de combatere, până la tenis, vânătoare, pescuit, echitație, ciclism, role, patinaj, schi și multe alte sporturi. Articolele sunt concepute pentru toate nivelurile de performanță, inclusiv pentru sportivii amatori, și au garanție de cel puțin doi ani.


“Obiectivul nostru este, de fiecare dată, acela de a oferi produse de calitate, la cele mai mici pre uri, astfel încât orice persoană să poată practica sportul. Vrem să încurajăm un stil de viață sănătos, din care sportul nu poate lipsi, atât prin oferta accesibilă și calitativă, cât și prin evenimente sportive  dedicate consumatorilor, care vor avea loc chiar în incinta magazinului” a adăugat Oana Stoica –Director magazin, Decathlon Bacău.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin