11.10.2016

Brigada Mobila la zilele Sfintei Parascheva

Misiunea de asigurare a ordinii şi securităţii publice pe timpul pelerinajului la Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva se desfăşoară fără probleme deosebite.

Până în acest moment nu au fost înregistrate situaţii sau evenimente deosebite. Structurile Ministerului Afacerilor Interne precum şi instituţiile cu care se cooperează asigură buna desfăşurare a evenimentului religios, măsurile specifice de intervenţie şi prim ajutor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Până în prezent s-a intervenit în 20 de situaţii pentru acordarea primului ajutor unor persoane cu
probleme medicale (oboseală, stări de leşin). Trei persoane au fost transportate la spital.

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului religios Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău recomandă tuturor pelerinilor să respecte măsurile de ordine stabilite de organizatori, să solicite intervenţia jandarmilor sau poliţiştilor din dispozitiv în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să acorde o atenţie deosebită copiilor, bunurilor şi obiectelor personale, autoturismelor, să aibă în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din această perioadă, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniştii publice.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin