17.05.2016

Două branduri noi în Bacău, Leroy Merlin și Decathlon.

Hello Shopping Park Bacău se pregătește să deschidă Leroy Merlin în Bacău,  pe 27 mai. Deschiderea va avea loc in fostul hipermarket BauMax. Chiar îmi place promovarea lor prin oraș cu mega machetele de obiecte de construcții sau accesorii. Cel din Bacău este cel de-al treisprezecelea magazin din reţeaua proprie şi al doilea din regiunea Moldova. Magazinul are aproximativ 100 de angajaţi, se întinde pe o suprafaţă de 12.000 mp, este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial.


Acțiunile și surprizele din acest an vor culmina cu deschiderea Decathlon și evenimentul aniversar anual Hello Shopping Park Bacău. 

Decathlon este o companie de producere și desfacere de articole sportive, aparate sportive și îmbrăcăminte din Franța. Compania a fost înființată în anul 1976, și este prezentă în 18 țări cu peste 400 de magazine. Brandul Decathlon este deținut de familia miliardarilor francezi Mulliez, care mai deține hipermarketurile Auchan, magazinele și retailerul de bricolaj Leroy Merlin.


Ce-i drept HSP ne-a învățat cu târguri, pe diverse tematici gen artizanat, home-made, alimentare, de sănătate, de mămici, antichități, Festivalul Poveștilor, Festivalul Păpușilor, de sănătate, dar și evenimente mai mari, precum concerte cu artiști consacrați, cu nopți ale reducerilor și multe promoții.


Un comentariu:

  1. De 1 an incoace evenimentele sunt reusite si concertele facute un real succes. De curand am castigat o pereche de ochelari la loteria din aceasta vara si sotia un voucher la mjnte la o pensiune. Sper sa castig si scuterul ��

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin